Rundresor i Umbrien

Det finns så mycket att se och uppleva i Umbrien att det nästan är synd att stanna på ett och samma ställe under hela semestern. Och om ni hör till dem som gärna vill ha nya upplevelser från er semester med hem i bagaget så är en rundresa i bil det perfekta valet. Med en bil har man även friheten att köra vart man vill och när man vill. Man är inte bunden av arrangerade turer eller offentliga transporter och fasta körplaner. Se vårt stora urval av hotell och semesterbostäder i Umbrien, och läs mer om bilrundresor där vi har valt ut en rutt med våra bästa hideaways, så du ska spendera minsta möjliga tid på transport. Du kan även boka en bilrundresa där du besöker både Toscana och Umbrien.

Ofta upplever man mer när man kör bil – och till och med saker man annars inte fått se. Med en bil har man friheten och flexibiliteten att göra en avstickare om man kör förbi något som verkar intressant och spännande och därför måste utforskas innan man kör vidare längs den planerade rutten.

Med en bilrundresa i Umbrien kommer man runt till alla intressanta platser och hotellen är bokade hemifrån så ni behöver bara fokusera på att se och uppleva så mycket som möjligt.

I Umbrien, som i många andra regioner i Italien, möter man både natur och kultur i rikliga mängder. Här finns charmiga medeltida städer med intakta stadsmurar, kyrkor, katedraler och kloster. Dessutom ligger vinslott och vingårdar utspridda i det böljande landskapets och de mjuka gröna kullarna samsas med vackra berg och djupa dalgångar.

>> Läs mer om bilrundresor