Reseerbjudande till Umbrien

I nedanstående översikt kan du se våra olika reseerbjudanden till Umbrien. Observera att du både kan se paketpriser som inkluderar flyg, boende och bilhyra, samt priser på kör-själv-semester till Umbrien. Om du inte hittar en resa som motsvarar dina önskemål är du alltid välkommen att be om ett icke bindande erbjudande på en skräddarsydd resa.

Kort information om Umbrien

Om du är ute i god tid så kan du ha turen att hitta ett riktigt bra reseerbjudande till Umbrien. Så det kan löna sig att planera sommarsemestern eller höstlovet i god tid – då finns det mest att välja på bland både semesterbostäder och reseerbjudanden.

Umbrien, Italiens gröna hjärta är värt att besöka året runt. Här är klimatet alltid behagligt med milda temperaturer som på sommaren lätt kryper över 30 grader och med vintertemperaturer som aldrig kommer ner till fryspunkten även om det kan vara kyligt om vintern. Den mest idealiska tiden på året att besöka området är från sen vår och ut över hösten.

Vill man ha Umbrien "lite mer för sig själv" kan man naturligtvis även lägga sitt besök lite utanför turistsäsongen. På så sätt kan man få uppleva lite andra saker än när allt är öppet och rustat för turisterna. Lokalbefolkningen finns här ju alltid och till exempel i huvudstaden Perugia med sina omkring 165 000 invånare, av vilka många är studenter, är det liv och rörelse och något att uppleva hela året.

Priserna är självklart också lägre utanför högsäsongen så om man har möjlighet att resa på lite mindre eftertraktade tidpunkter kan man ha turen att hitta ett riktigt bra reseerbjudande till Umbrien eller något annat resmål i Italien som du hittar här hos Escapeaway.

Se alla reseerbjudanden hos Escapeaway - specialister på resor med handplockade semesterbostäder och hotell i Sydeuropa.

Karta över Umbrien

Populära hotell i Umbrien

Italien, Umbrien, Fortignano
9,4
Fantastiskt
584 omdömen
  • Närmaste flygplats: 40 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Umbrien, Collepepe
9,2
Fantastiskt
576 omdömen
  • Närmaste flygplats: 29 km
  • Närmaste stad: ca. 2 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Umbrien, Todi
9,7
Fantastiskt
272 omdömen
  • Närmaste flygplats: 52 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi