Paketresa till Umbrien

Det går inte att bli mer centralt i Italien. Umbrien kallas också för Lilla Toscana, och det är inte en tillfällighet: utöver att vara granne med just Toscana, bjuder Umbrien på många av samma härligheter - du får bara vara lite mer för dig själv. Från Umbrien kan du åka på utflykt till huvudstaden Rom, och till destinationer längs både Adriatiska havet och Tyrrenska havet. Men det bästa med Umbrien, är att vara just där och uppleva den otroliga gästfrihet, den otroliga naturen och den goda maten som regionen bjuder på. Bland intressanta städer kan nämnas huvudstaden Perugia, och de historiska städerna Gubbio och Assisi, som alla är värda sina besök. På de varmaste dagarna kan du svalka ner dig själv i Trasimenosjön, som är Italiens fjärde största sjö, men som skiljer sig mycket från sjöarna i norr - den har t.ex. inget utlopp, och är aldrig djupare än 6-7 meter.

Escapeaway erbjuder paketresor till Umbrien i Italien, som består av flyg, hotell och eventuell bilhyra. Detta ger dig möjlighet att njuta av din semester under ordnade former där det i förväg har tänkts på allt det praktiska. Escapeaway har naturligtvis resegaranti när du bokar en av våra attraktiva paketresor.

Våra hotell och semesterbostäder i Umbrien är noga utvalda och utgörs av små trevliga och ofta familjeägda ställen. Det är en fördel att ha tillgång till bil under semestern eftersom det finns många vackra och historiska ställen att besöka i Umbrien. På samma sätt som naturen i ”Italiens gröna hjärta”, som Umbrien kallas, i sig är ett perfekt utflyktsmål. Escapeaway nyttjar sig av flygplatserna i Florens och Rom, beroende på vilket hideaway du har valt till din semester i Umbrien. Du kan välja en paketresa som har ett särskilt tema, till exempel en härlig vingårdssemester, en bilrundresa, en kultursemester eller en romantisk semester för två.

Det finns många teman att välja mellan hos Escapeaway, så möjligheterna till att få en fin upplevelse i Umbrien är goda. Ge dig ut på upptäckt bland de många noga utvalda paketresorna där vi har månat om de fina upplevelserna på små charmiga hideaways. Skulle du inte hitta en paketresa som matchar dina behov och önskemål så är du alltid välkommen att kontakta oss för ett skräddarsytt förslag på en resa.

>> Se det spännande urvalet av resor till Umbrien i Italien med Escapeaway Resor

Hur hittar jag en billig paketresa till Umbrien?

I vår sökmotor kan du skriva in dina valda datum, och välja om du vill flyga från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Sedan hittar vi de bästa priserna och flygen när vi söker bland alla flygbolag. På detta sätt sätter du lätt ihop en paketresa till Umbrien, med alla fördelar från nätet. När du packar ihop din resa hemifrån, täcks du dessutom av resegarantin.

>> Läs mer om paketresor till Italien
>> Lär mer om en lyxsemester i Italien

Karta över Umbrien

Populära hotell i Umbrien

Italien, Umbrien, Petrignano del Lago
9,1
Fantastiskt
336 omdömen
  • Närmaste flygplats: 60 km
  • Avstånd till centrum: ca. 3 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Umbrien, Todi
9,5
Fantastiskt
201 omdömen
  • Närmaste flygplats: 47 km
  • Avstånd till centrum: ca. 3.5 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Umbrien, Montegabbione
9,0
Fantastiskt
21 omdömen
  • Närmaste flygplats: 56 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi