Resor till Montone

Liten stad i norra Umbrien

Montone är ännu en av Umbriens karaktäristiska och charmiga landsorter som ligger så vackert i backarna i det grönklädda landskapet.

Det är en utpräglad medeltida by med slingrande små gator, pittoreska byggnader och - då den ligger på en kulle - en fin utsikt över det omgivande landskapet. Här finns självklart också ett par goda restauranger och trevliga caféer.

Med sin placering i norra Umbrien, är Montane en perfekt utgångspunkt för utflykter till den sydöstra delen av Toscana, där du hittar spännande byar som Anghiari, Sansepolcro och naturligtvis den av turister så besynnerligt översedda staden Arezzo.

Karta över Montone

Klicka på kartan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området. Handplockade semesterbostäder och hotell

Vill du gärna bo bortom massturismen, på en plats där du kan få uppleva det äkta Italien, är Montone ett bra val. I den charmiga staden har vi valt ut de hotell, semesterlägenheter och villor som vi anser ger dig de bästa förutsättningarna för en vällyckad semeter i Italien.

Använd vår sökmotor överst här på sidan, för att snabbt få en överblick över lediga semesterbostäder i och runt staden. Har du behov av hjälp, eller har frågor om de olika möjligheterna i Montoe, är du varmt välkommen att kontakta oss genom att ringa eller maila. Vi hjäloer dig gärna med att sätta sammans den perfekta semestern i Italiens gröna hjärta.

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida hittar du här

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Montone