Resor till Moiano

Semester med kultur och natur

Landsort som ligger i ett mycket vackert område, med kort avstånd till många intressanta städer i Umbrien, Toscana och Lazio.

Från Moiano kan på några minuter i bil nå platser som Città della Pieve, Chiusi och Trasimenosjön, liksom kulturhistoriskt mycket intressanta städer som Assisi, Perugia, Orvieto, San Casciano dei Bagni, Montepulciano, Cortona, Pienza - och inte minst, Siena. Moiano har med andra ord ett riktigt bra läge för dig som önskar nya upplevelser varje dag på semestern. 

I staden, som har cirka 750 invånare, finns en liten supermarknad, bensinstation, post, slaktare, bagare, och ett par restauranger. I Città della Pieve, som ligger endast 8 km bort, finns dessutom ett brett urval av butiker, restauranger och barer - och här avhålls en marknad varje lördag.

Karta över Moiano 

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i denna del av Umbrien.Semesterbostäder och hotell i Moiano

Hon Escapeaway underlättar vi för dig, som inte bara vill ha en plats att sova på under semestern. I vårt urval på flera hundra semesterbostäder och hotell i Italien, har vi således många autentiska, okända destinationer - som Moiano - där du har möjlighet att uppleva den italienska charmen och gästfriheten, som är så berömd.

Använd sökmotorn här ovan för att snabbt få en överblick över tillgängliga semesterbostäder i Moiano under din valda semesterperiod.

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida hittar du här

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Moiano