Lyxsemester i Umbrien

Tycker du om lyxiga semestrar, så har Escapeaway i regionen Umbrien i Italien, perfekta möjligheter att tillgodose dina behov. De exklusiva lyxhotellen i Umbrien är noga utvalda och här månar man om dig och dina behov så du får bästa tänkbara upplevelse - och dessutom är servicen alltid i topp. Det är så en riktig lyxsemester ska vara.

Omgivningarna är vackra och imponerande och hotellen har allt du kan önska dig, när det gäller välbefinnande och avkoppling. God mat och vin hör också till på en lyxsemester och du kommer att uppleva det italienska och umbriska köket när det är som bäst. Idyllisk och vacker inramning gör upplevelsen så mycket starkare. Utöver detta bjuder Umbrien på många andra fina upplevelser.

Umbrien är något av en lillebror till det mycket populära Toscana, men när du reser till Umbrien får du mer plats för dig själv, och ett bergigt landskap med upplevelser och nya utsikter runt varje hörn. Ett lyxhotell i Umbrien ligger ofta på en fridfull kulle där du kan njuta av det dramatiska landskapet från kanten av en swimmingpool eller i en liggstol på en avskild terrass.

På en lyxresa med Escapeaway till Umbrien kan du se vackra historiska platser och medeltida städer, och du kan besöka olivlundar och vingårdar. Du kan även göra en avstickare till Rom för lite shopping. Ja, möjligheterna är många! Du kan även välja att ta det lugnt och bara koppla av i solen vid hotellets pool. Du bestämmer själv takten och innehållet på Escapeaway lyssemestrar där exklusivt är ett av nyckelorden. Se vårt urval av lyxsemestrar i Umbrien som kan matcha dina önskemål och behov.

Vi kan även skräddarsy en lyxsemester åt dig på ett av våra exklusiva hideaways i Umbrien, som noga har valts utifrån olika kriterier som bland annat hög standard. Använd vår sökmotor för att hitta nätets billigaste flygresor till Umbrien med avgång antingen direkt eller med mellanlandning från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Det finns ingen självskriven flygplats att flyga till i Umbrien, men Pisa, Florens och Rom erbjuder tillsammans rikligt med möjligheter. Hyr en bil och kör själv de två timmarna genom det vackra landskapet fram till din lyxsemester i Umbrien.

Värt att se i  Umbrien:

  • Trasimenosjön
  • San Francesco basilikan
  • Marmorevattenfallen
  • Perugia
  • Rocca Maggiore
  • Assisi

>> Läs även om lyxresor till Toscana
>> Läs även om paketresor till Umbrien

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Umbrien