Hideaways och boutique-hotell i Umbrien

Hideaways i Umbrien

 • Gästrecensioner 9,2
  Assisi
  3 hotell
  En av Umbriens mest kulturella skatter är sevärda Assisi. Den vackra staden ligger majestätiskt på en höjd och blickar ut över det gröna landskapet. Från Assisi kan du smidigt komma runt i Umbrien och besöka staden Perugia samt Trasimenosjön.
 • Gästrecensioner 8,4
  Todi
  3 hotell
  Todi som vackert breder ut sig längs en bergssluttning ovanför Tiberns floddal ligger omgiven av en stadsmur från Medeltiden. Todi är även känd som en stad där du på dina promenader runt omkring på de smala gatorna tydligt kan känna historiens vingslag.
 • Corciano
  2 hotell
  I Corciano befinner du dig precis öster om Transimenosjön och nära många av Umbriens andra spännande sevärdheter. Samtidigt ligger Toscana inom räckvidd för lite längre dagsutflykter. Men det kan mycket väl vara så att du bara vill njuta av ... livet i denna lilla medeltidsstad. Läs mer
 • Montegabbione
  1 hotell
  Montegabbione i sig själv är inte en plats som lockar till sig särskilt många turister. Denna klassiska medeltidsstad på toppen av en kulle ligger däremot bra strategiskt belägen halvvägs mellan Orvieto och Perugia, dessutom ligger några av ... landets största sjöar inom räckhåll. Läs mer
 • Norcia
  1 hotell
  I Norcia kan du uppleva det äkta, rustika Italien samt ett lugnt landsortsliv som snabbt får dig att glömma allt om vardagens stress. Denna lilla mysiga småstad har djupa historiska rötter vilket de vackra byggnaderna från Medeltiden vittnar om.
 • Orvieto
  1 hotell
  En stad du inte får missa under din resa i vackra Umbrien är Orvieto. Stadens magnifika position i harmoni med den frodiga naturen är hela resan värd. Njut av den historiska stadskärnan och ett lokalt vin, så blir det heller inte mycket bättre.