Hyr en Villa i Toscana

Hyr en villa i Toscana till hela familjen - se Sveriges största urval hos Escapeaway

I Toscana finns det fina möjligheter för att leva ut drömmen om att vara herre i sitt eget hus då vi har ett stort utbud av privata villor. Här delar du inte poolen eller trädgården med andra än ditt eget sällskap och dina gäster. Nyckelorden är med andra ord självständighet, frihet och tid till att njuta av livet.

När du hyr en villa i Toscana vill du ofta ha det så bra som möjligt, för att koppla av i omgivningar som lovar 100% privatliv samtidigt som du njuter av Toscanas rika utbud av upplevelser. I egen villa har du också fördelen att, om du reser med rätt antalet personer (som motsvarar villans kapacitet) så blir det samlade priset per person inte speciellt mycket högre än de mer traditionella semestercenterna eller lägenhetskomplexen - faktum är att det ofta blir billigare i egen villa.

Hos Escapeaway har vi förmedlat hus och villor i Toscana sedan 1999 och alla semesterhus är noga utvalda och handplockade. Det betyder att de passar och tilltalar våra skandinaviska gäster. Flera av villorna rekommenderas åt barnfamiljer då de är med egen pool och barnvänliga omgivningar, medan andra är mer inriktade till en vuxen publik som prioriterar en spännande rustik inredning, hög kvalitet och en suverän placering med magnifik utsikt.

Vi hjälper alltid gärna till att plocka fram ett erbjudande som stämmer in på ditt önskemål om krav och budget till en villasemester i Toscana. Ring eller skriv till en av våra resekonsulenter och få råd och vägledning, så att du kan ta det bästa beslutet och få planerat en härlig semester. Naturligtvis har du också möjlighet att söka och boka själv online på vår hemsida.

Är du till exempel på jakt efter en villa i Toscana med pool så använd först sökfunktionen ovan, och filtrera sedan i vänster sida för att välja att visa villor med egen pool och andra faciliteter som är viktiga för dig. Ibland har du möjlighet att boka en del (lägenhet) av huset, som sedan delas med andra, beroende på hur många du reser tillsammans med.

En villasemester är ett mycket populärt sätt att resa för stora familjer eller en grupp vänner, kanske för att fira jämna födelsedagar, guldbröllop och mycket mer. Här kan du ofta få bra hjälp av värden att planera en festmiddag eller andra aktiviteter på plats, för att skapa de perfekta ramarna för denna berikande semester, som kanske endast är möjlig en gång i livet.

 

>> Läs mer om villa

Karta över Toscana

Populära hotell i Toscana

Italien, Toscana, Arezzo
  • Närmaste flygplats: 108 km
  • Avstånd till centrum: ca. 2.5 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Toscana, Borgo alla Collina
  • Närmaste flygplats: 74 km
  • Avstånd till centrum: ca. 1 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Toscana, Fabbrica
  • Närmaste flygplats: 50 km
  • Avstånd till centrum: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)