Utflykter Toscana

Boka utflykter i Toscana online

Se vårt stora urval av utflykter i Toscana som du kan boka och betala direkt online - du har massor av trevliga upplevelser att vänta.

Svenskarnas favorit-region i Italien är utan tvekan Toscana, där de stora upplevelserna står i kö. Boka dina utflykter hemifrån så allt är klart innan avresan. Det ger lugn och ro samt en bättre upplevelse på destinationen. Tillsammans med Viator erbjuder vi ett stort urval av utflykter i Toscana där kvaliteten är i högsätet med god transport och duktiga, välutbildade guider.

Du finner bl.a. utflykter i Toscana där buss eller tåg är inkluderat, men också stadsvandringar samt möjlighet för guidade cykelturer och bokning av biljetter till olika attraktioner, där du annars vill uppleva stor väntetid vid disken.När du bokar utflykter i Toscana här på sidan har du möjlighet för att betala med en gång, och därmed säkra dig och dina resekamrater en plats på den gällande utflykten. Därmed undgår du osäkerheten på resan och då det är betalt på förhand ska du endast tänka på att ha kontanter med till extra, så som ev. mat under upplevelsen som inte är inkluderat.

Ofta om upphämtning är inkluderat så sker det på ditt horell - kom ihåg att läsa bokningsreglerna noga. Vi samarbetar med Viator som är ett dotterbolag till TripAdvisor, om att erbjuda utflykter. Vi ber dig även notera att det är Viator som erbjuder utflykterna och att Escapeaway ej kan ta ansvar för dessa, varför du också ska kontakta kunderservice hos Viator om du har frågor till deras arrangemang.

>> Läs mer om udflugter