Resor till San Giovanni d'Asso

Semester i tryffelriket

San Giovanni d'Asso ligger i ett område, som är berömt för sina vita tryfflar. I stadens slott finns ett tryffelmuseum inrett i den kyliga källaren.

San Giovanni d'Asso är generellt en bra plats att åka till i Italien, om du vill spendera semestern med att uppleva gastronomiska äventyr - utöver tryfflar, finns här naturligtvis också lokala viner att utforska. Därutöver har du också rik möjlighet att använda den lilla staden som utgångspunkt för utflykter till några av Toscanas många andra natur- och kultursevärdheter - det är t.ex. mindre än en timmes bilfärd till Siena. 

Det är idealt att bo i San Giovanni d'Asso om du tycker om semestrar i slow motion, med närhet till upplevelser. Du kan t.ex. spendera tiden på cykelturer runt i de vackra landskapen med skogar, backar och böljande marker. Här finns många små, trevliga landsorter och vingårdar, där du kan göra ett stopp och uppleva det äkta Toscana.

Karta över San Giovanni d'Asso

Klicka på kartan över regionen Toscana om du vill ha en överblick över staden samt se de semeterbostäer och hotell vi erbjuder i områdar.Semesterbostäder och hotell i San Giovanni d'Asso

På Escapeaway är det enkelt att hitta semesterbostäder i både Toscanas mest kända städer och lite okända pärlor som San Giovanni d'Asso. Här har vi handplockat de hotell, B&B, semesterlägenheter och villor, som vi anser ger dig de bästa förutsättningarna för att uppleva det riktiga Italien. Vi vet också att en av de viktigaste sakerna med en semesterbostad, är att man känner sig som hemma och kan slappna av helt och hållet.

Se vårt urval av semeterbostäder i San Giovanni d'Asso genom att använda sökmotorn här på sidan. Hittar du inte hel rätt bostad i förhållande till dina önskningar, får du mer än gärna kontakta oss. Vi har lång erfarenhet av Toscana, och kan ge dig tips och råd på andra lika trevliga semestermål i regionen.

Lokala länkar

Hemsida för stadens tryffelmuseum hittar du här

Här hittar du stadens officiella hemsida

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i San Giovanni d'Asso