Cantine Cesani

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Familjär och jordnära vingård

Besök den gästfria familjen Cesani endast 6 km från San Gimignano. Familjen har producerat vin och olivolja i över 50 år. Från poolen kan du njuta av utsikten över det vackra landskapet ledsagad av ett glas vin från gårdens vinkällare. Vad mer kan man önska sig?

Ingen tvekan om att San Gimignano är värd ett besök. Denna lilla pittoreska medeltidsstad med de många tornen, de små gator och gränder samt pampiga kyrkor är värd att besöka mer än en gång.

Bo bland vinmarkerna nära San Gimignano

Många vill dock inte bo i den om dagen så stressiga och välbesökta staden dit tusentals turister kommer varje år. Därför bor många hellre strax utanför så de kan njuta av staden på morgonen eller kvällen när det är lugnt och behagligt att vistas här.

... närmare bestämt vid byn Pancole

Därför kan man inte inte bo mycket bättre än i den lilla landsbyn Pancole som ligger 6 ½ km från ”Staden med de vackra tornen”. Till Pancole kommer det inte många turister då man inte finner mycket mer än en handfull vingårdar samt en magnifik utsikt över landskapet och San Gimignano. På backarna runt omkring Pancole framställer man mycket av den berömda Vernaccia di San Gimignano som oftas rankas som ett av Italiens bästa vita viner.

Prisbelönade viner

På vingården Cesani har familjen Cesani framställt vin och olivolja i över 50 år. Deras vin är med all rätt känt för sin höga kvalitet och som bland annat flera gånger fått utmärkelsen ”Tre Bicchieri” från Italiens vinbibel ”Gambero Rosso”.

Pool och vinprovning

I trädgården har gästerna tillgång till en pool på 12 x 6 meter, så man kan svalka av sig och dricka ett gott glas vin från gårdens vinkällare. Från poolområdet har man dessutom en vacker utsikt över det vackra toscanska landskapet. Vad mer kan man önska sig?! Det skulle i så fall vara den trevliga vinsmakning som gården arrangerar (mot betalning). 400 meter från gården ligger närmaste restaurang.

Familjär stämning och få rum

Även om flera generationer fortfarande bor på gården har den ändå blivit för stor för dem. De yngre har flyttat därifrån så familjen har valt att göra om en del av gården till hotellrum. De totalt 10 rummen är trevligt inredda med möblemang i god smak och de har alla minibar. Du kan glädja dig till frukosten som är i en klass för sig själv - familjen Cesani har verkligen förstått vad resenärer från andra kulturer önskar och gör allt för att tillfredsställa allas önskemål. Väljer du alla slappa på gården om förmiddagen och önskar en lättare lunch kan du få serverat små tapas / smakprov genom att beställa detta vid receptionen eller vid frukosten senast dagen innan kl. 18:00. OBS: Receptionen stänger kl. 18:00 och efter denna tidspunkt är det endast möjligt att checka in mot avtalad tid och betalning av tillägg. Så snart du vet din förväntade ankomsttid ombedes ni informera detta så familjen och deras medarbetare kan arrangera er ankomst senare än kl. 18:00.Därför ska du välja Cantine Cesani

 • Närmaste flygplats: 72 km
 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage

Cantine Cesani är inte tillgänglig i dagsläget

Cantine Cesani är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Florens Flygplats: ca. 72 km (1h 10m)
 • Pisa Flygplats: ca. 77 km (1h 20m)
 • Bologna Flygplats: ca. 155 km (1h 50m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 284 km (3h 20m)
 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 293 km (3h 10m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Cantine Cesani. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Località Pancole 82/d
53037 San Gimignano (SI)

Koordinater

Latitude: 43.5057
Longitude: 11.0026

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Liknande hotell

Italien, Toscana, Volterra
8,3
Mycket bra
65 omdömen
 • Närmaste flygplats: 64 km
 • Avstånd till centrum: ca. 3.6 km
 • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Toscana, Certaldo
8,9
Mycket bra
566 omdömen
 • Närmaste flygplats: 67 km
 • Avstånd till centrum: ca. 4 km
 • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Toscana, Montespertoli
9,2
Fantastiskt
33 omdömen
 • Närmaste flygplats: 33 km
 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Internet/Wi-Fi

Destinationer Toscana

Visa fler