Resor till Ripa

Semester vid badstränder i Toscana

Denna landsort ligger nära de härliga sandstränderna i norra Toscana. I staden hittar du åtskilliga caféer och pizzerior.

Toscana är nog mest känt för sitt böljande landskap, sina kulturhistoriska medeltida städer, och erkända gastronomi. Men visste du att, vad som troligen är Italiens mest kända region, också bjuder på en hel del goda badstränder? Spenderar du semestern i Ripa, har du möjlighet att uppleva dessa - och mycket där till - på resan.

Med bas i Ripa, kan du enkelt både ta dig till badstränderna i Toscana, men också köra en tur till t.ex. Pisa, eller till ett av alla vackra naturområden som gömmer sig i inlandet och lockar med spännande vandringsrutter till de aktiva dagarna. 

Kort över Ripa i Toscana

Klicka på kartan över Toscana här nedan för att få en överblick över området samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i denna del av Italien.Hotell, semesterlägenheter och villor i Ripa

Oavsett om du föredrar friheten med att bo i en egen villa eller semesterlägenhet, eller servicen på ett hotell, kommer du kunna hitta den perfekta semesterbostaden till din semester i Ripa genom att använda sökmotorn här på Escapeaway.

Vi har valt ut de semesterbostäder, där du får de bästa förutsättningarna för att både slappna av och uppleva det äkta Toscana. De behöver endast ange de datum som du är intresserad av, så får du en översikt över alla de inkvarteringsmöjligheter som finns lediga i staden och närområdet. Du kan eventuellt nyttja de utvidgade sökinställningarna, om du vill ange önskemål om läge, bostadsform osv. 

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Ripa