Borgo di Colleoli

Officiell kategori

Escapeaways kategori

86 omdömen
8,9 Gästrecensioner
Beskrivning

Karta och avstånd

De 68 lägenheterna är alla utrustade med luftkonditionering, mikro, Sat-TV med DVD-spelare, CD-spelare, vattenkokare och hårtork. Det finns internet-point på gården och i de gemensamma utrymmena (restaurang, enoteca och reception) finns det även wi-fi, som också fungerar i de flesta av lägenheterna men på grund av de gamla tjocka väggarna når signalen inte fram överallt.

Studio är på ca 30-40 m². Här har du ett rum med säng  (dubbel eller twin), pentry och badrum. Lägenheten ligger en eller två trappor upp.

Lägenhet med 1 sovrum  är på ca 30-60 m². Här har du ett sovrum, allrum med bäddsoffa och pentry samt badrum.  Lägenheten ligger en eller två trappor upp.

Lägenhet superior  är på ca 30-60 m². Här har du ett  allrum med bäddsoffa och pentry samt badrum. Lägenheten ligger på bottenplan med liten trädgård/uteplats och kan vara i två plan med intern spiraltrappa.

Lägenhet med 2 sovrum  är på ca 60-90 m². Här har du två sovrum, allrum med bäddsoffa och pentry samt badrum. Lägenheten ligger en eller två trappor upp.

Lägenhet deluxe är på ca 60-90 m². Här har du två sovrum, allrum med bäddsoffa och pentry samt badrum. Lägenheten ligger på bottenplan med liten trädgård/uteplats och kan vara i två plan med intern.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Borgo di Colleoli. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Barnpool el. del i pool
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Hotellbar
 • 2 eller flera sovrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Panoramica 20
Palaia

Koordinater

Latitude: 43.6206
Longitude: 10.7561

Vad tycker gästerna om Borgo di Colleoli?

8,4
Åsa, Falun

Fantastiskt ställe mitt ute i ingenstans

Trevligt bemötande och bra anordnat vid vår ankomst med inte mindre än 11 personer i sällskapet. God mat och dryck i en fantastiskt miljö mitt i grönskan ute bland...
10,0
Trude Helen, Rådal

Fantastisk semester resort

Vi bodde här från lördag till måndag och fick med oss både en grillafton och en utomhus opera. Fina, rena och inte minst svala rum gjorde att nattsömnen blev pe...
8,5
Zara, Vänersborg

En underbar resa! Åk hit!

Vi är en familj med två barn, 7 och 10 år. Vi är väldigt nöjda med våra 6 nätter på Borgo di Colleoli. Fantastiskt vacker miljö och utsikt från vår lägenhet och...

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

 •  

Visa mer

Liknande hotell

Italien, Toscana, Cortona
 • Närmaste flygplats: 123 km
 • Avstånd till havet: ca. 100 km
 • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Toscana, Montaione
 • Närmaste flygplats: 54 km
 • Avstånd till havet: ca. 70 km
 • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Toscana, Marina di Castagneto C.
 • Närmaste flygplats: 80 km
 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Restaurang

Destinationer Toscana

Visa fler