Paketresor Toscana

Toscana är allmänt känt som Italiens hjärta, och det beror inte bara på den centrala placeringen i landet, utan i hög grad också på de vänliga invånarna, de vackra landskapen och det enorma utbudet av sevärdheter och attraktioner. Och behöver vi ens nämna vinerna? Låt oss istället fokusera på den fantastiska storstaden Florens, förunderliga Lucca, och naturligtvis vackra Siena  - och då har vi endast nuddat ytan, för Toscana är faktiskt en sevärdhet i sig själv. Upplev naturen och kulturen i bil, medan du snriklar dig genom de backiga landskapen som Toscana är så känd för.

Det bästa och säkraste sättet att uppleva Toscana på, är att flyga till Italien så att du vid ankomsten inte är utmattad efter många timmar i bilen på de tyska motorvägarna. Du ankomemr snabbt och väl utvilad till en av de mest charmigaste regionerna i Italien. Med en paketresa behöver du inte spekulera på om du kan hitta ett hotell, och om du kan kommunicera med värden. Allt är redan arrangerat på förhand. Du behöver bara tänka på att slappna av och njuta av din semester. Om du också vill bege dig ut och upptäcka regionen, är det perfekt att ha en hyrbil till ditt förfogande så att du slipper tänka på att passa bussar och tåg och istället kan ge dig iväg när du känner för det. Du kan beställa flyg, övernattning och bilhyra på en och samma gång, så att allt passar ihop, och du inte behöver tänka på det när du når destinationen.

Hur bokar jag en billig paketresa? 

Vi har byggt en sökmotor som söker bland alla reguljärflyg, för att hitta den bästa och billigaste flygbiljetten till dig. Skriv bara in dina valda datum, så gör vi resten av arbetet med att hitta en ledig semesterbostad/hotell, samt de bästa flygbiljetterna. Du kan t.ex. flyga till Florense eller Pisa, med avgång från antingen Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Välj själv om du vill flyga direkt eller med mellanladning, och hur många dagar du vill vara borta.

När du köper en paketresa till Toscana, alltså flygbiljet och övernattning, täcks du av Resegarantin. Det betyder att du inte behöver oroa dig för om du kan komma hem eller få ersättning om resebyrån skulle gå i konkurs före eller under din semester. Escapeaway har ordning på sakerna, och är naturligtvis medlem av Resegarantifonden. Du kan vara helt lugn och koncentrera dig på att njuta av semestern. Samtidigt rekommenderar vi att du boka en hyrbil som del av paketet, både för säkerhets skll, och för att du då får bästa och smidigaste start på din resa.

>> Se alla resor till Toscana med flyg och hotell hos Escapeaway
>> Läs också om lyxhotell i Toscana
>> Läs mer om paketresor till Italien

>> Vad är en paketresa?

Karta över Toscana

Populära hotell i Toscana

Italien, Toscana, Montecatini Terme
9,1
Fantastiskt
524 omdömen
  • Närmaste flygplats: 45 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Toscana, Montespertoli
8,9
Mycket bra
173 omdömen
  • Närmaste flygplats: 29 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Toscana, Fabbrica
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage