Borgo del Silenzio

Vårt betyg

8,8 Gästrecensioner
Beskrivning

Ett hotell med charm och karaktär

Karta och avstånd

Lägenheter med privat terrass

Alla lägenheter är fördelad på två våningar. Du kommer inte att vara helt isolerad från omvärlden, trots att du bor ute på landet, då här finns wi-fi överallt (räkna inte med at kunna streama HD, men att i alla fall kunna följa med i nyheterna). Alla lägenheter råder dessutom över luftkonditionering, kök med ugn/mikro, och egen övertäckt terrass med egen grill, trädgårdsbord och -stolar, eller bänk vid ingången. Vid infarten till egendomen finns en stor parkeringsplats med gott om plats. Och ja, en bil är nödvändig om du vill hålla semester här. Du kan hyra hela gården, d.v.s. samtliga 5 lägenheter och på så viss få privat pool (gäller ej de två separata villorna).

 

Bo i lyxig villa

På området och tillhörande Borgo del Silenzio ligger två separat villor. Ludovica och Marina. dessa har privata pooler, en för de stora och en för de små, privat parkering och gott om utrymme. Inredningen är både snygg som komfortabel. Villa Luduvica är på ca 300 m². Stort kök med kyl/frys, mikro, spishäll, bord och stolar, allrum, 6 sovrum och 6 badrum. Täckt uteplats med bord och stolar. Grillmöjligheter finns. Villan har egen parkering, för 5 bilar, och pool, en till de stora och en till de små gästerna. Villa Marina är på ca 250 m². Stort kök med kyl/frys, mikro, spishäll, bord och stolar, allrum, 3 sovrum, 2 enkelrum och 1 rum med våningssäng och 5 badrum. Halvtäckt uteplats med bord och stolar. Grillmöjligheter finns. Villan har egen parkering, för 4 bilar, och pool, en till de stora och en till de små gästerna.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Borgo del Silenzio. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Barnpool el. del i pool
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • 2 eller flera sovrum
 • Möjlighet till privat pool

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Strada Provinciale 45
56030 Lajatico (PI)

Koordinater

Latitude: 43.4404
Longitude: 10.7485

Vad tycker gästerna om Borgo del Silenzio?

8,6
Martin, Kastrup

Super läckert och idylliskt ställe

8,6
Charlotte Friis, Aabenraa

Härligt avslappnat ställe

Stället ligger lite öde - cirka 5 km från den lilla byn Lajatico, men i gengäld så är det otroligt vackert och lugnt, så man glömmer att man inte bor vid en by med...
8,9
Birgitte, Aabenraa

Härlig semester

Borgo del Silenzio är ett härligt ställe att spendera sin semester på. Rent och fräscht samt lugnt och fridfullt

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Liknande hotell

Italien, Toscana, Porto Santo Stefano
 • Närmaste flygplats: 143 km
 • Avstånd till havet: ca. 2.5 km
 • Pool
Italien, Toscana, Montaione
 • Närmaste flygplats: 56 km
 • Avstånd till havet: ca. 75 km
 • Pool
Italien, Toscana, Montecatini Terme
 • Närmaste flygplats: 48 km
 • Pool
 • Internet/Wi-Fi

Destinationer Toscana

Visa fler

Andra hotell Orciatico