Nya hotell i Toscana

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter i Toscana. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Italien, Toscana, Pienza
  9,3
  Fantastiskt
  193 omdömen
  En rustik och genuin bondgård som ligger ett stenkast från Val d'Orcia i Toscana. Här bor du med panoramautsikt över landskapet och kan se fram emot lugna stunder. Bondgården serverar frukost varje morgon och producerar också sin egen olivolja.
 • Gästrecensioner 9,2
  Italien, Toscana, Grosseto
  9,2
  Fantastiskt
  326 omdömen
  Bra boende med självhushåll som passar alla i familjen, liten som stor. Här finns tre sköna pooler och dessutom har du nära till Toscanas kustremsa och den trevliga staden Grosseto.
 • Italien, Toscana, Bibbona
  9,1
  Fantastiskt
  15 omdömen
  Exklusiva och eleganta semesterlägenheter med kök och gemensam pool i trädgården. Nära till havet och Toscanas stränder, samt till intressanta sevärdheter och städer.
 • Italien, Toscana, Chianciano Terme
  9,0
  Fantastiskt
  129 omdömen
  Denna lilla vingård bjuder på fantastiskt god mat, goda viner, en härlig utsikt över den gamla stan, skön utomhuspool, flera terrasser att vistas på och en familjär atmosfär. Du är omgiven av naturen och man tillverkar här sitt eget vin.
 • Italien, Toscana, Scarlino
  9,3
  Fantastiskt
  146 omdömen
  Borgo Etrusco är ett trivsamt ställe där du bor i lägenhet med egen uteplats. Här finns en härlig pool och du har endast ca 7 km till de sköna sandstränderna och läckra fisk, - och skaldjursrätter. En riktigt fin bas för den perfekta solsemestern.
 • Italien, Toscana, Montalcino
  9,8
  Fantastiskt
  394 omdömen
  Upplev en äkta toskansk semester på detta hotell som ligger söder om Montalcino, på den vackra landsbygden. Här kan du koppla av vid poolen, äta gott i restaurangen och åka iväg på utflykter till exempelvis Siena. Hotellet har också ett motionsrum ... och erbjuder vinprovningar. Läs mer