Nya hotell i Toscana

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter i Toscana. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Italien, Toscana, Bagno a Ripoli
  En idealisk plats för dig som vill uppleva den toskanska landsbygden men samtidigt bo nära centrala Florens. Här bor du omgiven av en lummig trädgård och gamla olivträd, på en välkomnande och intim plats med genuint värdskap. Florens ligger ... cirka 7 kilometer bort. Läs mer
 • Italien, Toscana, Florens
  Moderna lägenheter med tillgång till en gemensam takterrass med pool och utsikt över Florens takåsar. Här har du också möjlighet att besöka ett SPA samt beställa till frukost varje morgon.
 • Italien, Toscana, Orciatico
  Naturskönt och fridfullt. Villa Marina, som tillhör intilliggande Borgo Silenzio, är ett smakfullt inrett hus med privat pool och fina faciliteter.
 • Italien, Toscana, Camigliano
  Denna trivsamma lantgård med häststall ligger inte långt ifrån den mysiga staden Lucca. På gården som ligger fint omgiven av vingårdar och olivlundar, kan du välja mellan rum och lägenheter.
 • Italien, Toscana, Pontassieve
  Upplev den italienska landsbygden på detta agriturismo som producerar olivolja och vin. Här kan du njuta vid poolen och äta god mat i restaurangen. Det är endast 2 mil till Florens samt en timmes bilfärd till Chianti med alla dess vingårdar. ... Välj mellan rum eller lägenhet. Läs mer
 • Italien, Toscana, Montecatini Terme
  Bra beläget 4-stjärnigt hotell som drivits av samma familj i generationer. Restaurang och pool är faciliteter som gör din vistelse extra bekväm.