Nya hotell i Toscana

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter i Toscana. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Italien, Toscana, Montecatini Terme
  8,9
  Mycket bra
  834 omdömen
  Hotel Ercolini & Savi är ett av Montecatinis berömda hotell, och här får du mycket för pengarna. Det ligger i centrum, endast 400 meter från stationen, och nära stadens gröna områden, termalbad, butiker och restauranger.
 • Italien, Toscana, Peccioli
  9,4
  Fantastiskt
  60 omdömen
  En vackert belägen gård i Toscanas landskap med utsikt över dalar och skogar. Hyr en lägenhet med självhushåll, följ med på tryffeljakt, upptäck små pittoreska byar och bada i den gemensamma poolen i trädgården.
 • Gästrecensioner 8,5
  Italien, Toscana, Figline Valdarno
  Denna anrika herrgård från 1300-talet bjuder på en vacker italiensk trädgård, pool, SPA, restauranger och vintillverkning samt ett superläge i Figline Valdarno där du har gångavstånd till centrum.
 • Gästrecensioner 8,8
  Italien, Toscana, Cortona
  8,4
  Mycket bra
  763 omdömen
  Fina omgivningar, rustikt boende, skön pool, toskanskt kök och närhet till flera sevärdheter både i Toscana och Umbrien, kan det låta lockande?
 • Italien, Toscana, Radda in Chianti
  8,5
  Mycket bra
  593 omdömen
  För många är det berömda vinområdet Chianti synonymt med Toscana. Tillhör du en av dem, och har dessutom en dröm om att bo i historiska omgivningar mitt i den trevliga lilla staden Radda in Chianti, så ska du läsa vidare här.
 • Italien, Toscana, Tavarnelle Val di Pesa
  9,7
  Fantastiskt
  211 omdömen
  Bo mitt i det vackra toskanska landskapet, på hotell med pool, Michelinrestaurang och SPA. Nära till Florens, Siena och San Gimignano.