Nya hotell i Toscana

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter i Toscana. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Italien, Toscana, Florens
  Hotel Pendini ligger i hjärtat av Florens vilket innebär att du har stadens alla sevärdheter, butiker och trevliga uteställen alldeles utanför dörren. De antika möblerna, färgerna och detaljerna skapar en skön atmosfär och hemtrevlig miljö.
 • Gästrecensioner 9,4
  Italien, Toscana, Bucine
  Fem lägenheter i gammal historisk byggnad, med ett naturskönt läge och ändå nära civilisationen. Välkommen till Casale Presciano.
 • Gästrecensioner 9,3
  Italien, Toscana, Gambassi Terme
  Fågelsång och kyrklockor är nog det enda som stör den frid som råder på Tenuta Sant'Ilario. Med andra ord är detta en plats för dig som vill kunna njuta av den idyll som råder i Toscana.
 • Gästrecensioner 9,0
  Italien, Toscana, Montaione
  Härligt boende med naturskönt läge. Närheten till trevliga lilla Montaione är ett stort plus liksom de fåtal lägenheterna/villorna och den fina standarden.
 • Italien, Toscana, Siena
  Detta trivsamma hotell ligger lugnt, inte långt från underbara Siena. Härifrån har du ett bra utgångsläge att upptäcka den vackra provinsen och övriga Toscana. Och hotellet har komfortabla rum, trevlig bar och bra restaurang.
 • Italien, Toscana, Rufina
  Detta stora, härliga och rymliga hus kan ta upp till 16 personer. Du bor lantligt, har en fin utsikt och privat pool. Dessutom är det endast ca 500 meter till byn Acone där det finns restaurang.