Nya hotell i Toscana

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter i Toscana. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Toscana, Pergine Valdarno
  På Casale La Valle bor du med ett naturskönt läge, omgiven av små gröna kullar. Här finns en pool, skön trädgård med grillmöjlighet och boendet är enkelt med rustik inredning.
 • Gästrecensioner 9,6
  Italien, Toscana, Chiassa Superiore
  Bo på en vingård mitt i Toscana, med restaurang och pool och närhet till stora upplevelser i Florens och Siena. Här kan du delta i vinprovningar och äta gott.
 • Italien, Toscana, Rufina
  Detta stora, härliga och rymliga hus kan ta upp till 16 personer. Du bor lantligt, har en fin utsikt och privat pool. Dessutom är det endast ca 500 meter till byn Acone där det finns restaurang.
 • Italien, Toscana, Venturina
  Om du vill upptäcka södra Toscana, ska du boka en semester på Ribocchi. Härifrån har du en kort körtur till stranden (6 km) och till närmsta stad (6 km). I trädgården kan du slappna av med ett glas vin medan barnen plaskar i pool och barnpool.
 • Italien, Toscana, Scarlino
  Bo mitt i Maremma-området i Toscana, med närhet både till olivlundar och havet. Här har du tillgång både till pool och bistro.
 • Italien, Toscana, Tavarnelle Val di Pesa
  Bo mitt i det vackra toskanska landskapet, på hotell med pool, Michelinrestaurang och SPA. Nära till Florens, Siena och San Gimignano.