Resor till Montecastelli

Äkta medeltida stämning i Toscana

Montecastelli är en typisk medeltida stad med charmiga små gator och hus i rustik sten, och staden domineras av ett högt fästningstorn.

Denna lilla stad på toppen av en kulle på cirka 500 meters höjd, har varken restauranger eller inköpsmöjligheter värda att nämna. Istället kan du vara säker på att få bo mitt i Toscana utan att hela tiden behöva trängas med andra turister. Det är inte heller långt till mycket av alla spännande sevärdheter trakten har att erbjuda. Centrala Toscana är rikt på vackra medeltida städer, som bjuder in till spännande utflukter varje dag.

Karta över Montecastelli i Toscana

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt de semesterbostäder, hotell och villor vi tillhandahåller i denna del av Toscana.Semesterbostäder och hotell i Montecastelli 

På Escapeaway har vi stor kunskap i att hitta de små städerna, bortom massturismen, där du får uppleva det äkta Toscana. De platser som du kan ha svårt att finna på egen hand, och som inte har några direkta sevärdheter, är fortfarande stora upplevelser. Här har vi handplockat de bästa hotellen, semesterlägenheterna och villorna, så du behöver endast fundera över vilken typ av inkvartering som passar bäst till dina behov och önskningar. Oavsett om du söker ett familjevänligt agriturismo i Toscana eller ett litet trevligt B&B, så kommer du hitta det i vårt urval.

Du kan enkelt få en översikt över ledig semesterbostäder i Montecastelli genom att använda sökmotorn övert här på sidan. Därefer kan du klicka in på varje bostad för att få en djupare beskrivning. 

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Montecastelli