Azienda Agricola La Scopa

Escapeaway bedömning

9,7 Gästrecensioner
Beskrivning

Karta och avstånd

Det finns alltså endast 6 lägenheter, alla med sina personliga namn och utseende. De är enkla och rustikt inredda. Alla lägenheter har sin dedikerade uteplats. Sängarna är både dubbel och enkelsängar. I köken finns en gasspis, ugn, diskmaskin, kylskåp och diverse husgeråd.

Le Rondine är på ca 140 m² och tar mellan 4-5 personer. Den är i två plan och har på nedre plan kök och badrum med dusch. En trappa upp finns ett allrum, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med tre sängar samt ett badrum. 

L'Usignolo är på ca 150 m² och tar mellan 8-9 personer. Den är i två plan och har på nedre plan ett allrum, kök, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch. En trappa upp finns två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med tre sängar och ett badrum med dusch

Il Cardellino är på ca 150 m² och tar mellan 6-7 personer. Den är i två plan och har på nedre plan ett allrum och kök. En trappa upp finns två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med tre sängar och två badrum med dusch. 

Il Picchio är på ca 105 m² och tar 8 personer. Den är i två plan och har på nedre plan ett allrum, kök, två sovrum samt ett badrum med dusch. En trappa upp finns två sovrum och två badrum. 

L'Allodola är på ca 100 m² och tar 6 personer. Den är i två plan och har på nedre plan ett allrum och kök. En trappa upp finns 3 sovrum och två badrum med dusch.

Il Pettirosso är på ca 45 m² och tar 2 personer. Den ligger på bottenplan och har ett sovrum, samt allrum med pentry samt ett badrum med dusch.

 

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Azienda Agricola La Scopa. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Internet/Wi-Fi
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Barnpool el. del i pool
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • 2 eller flera sovrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Tre Ponti, 29 Loc. La Scopa
50050 Montaione

Koordinater

Latitude: 43.5435
Longitude: 10.9084

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Liknande hotell

Italien, Toscana, Montaione
 • Närmaste flygplats: 56 km
 • Avstånd till havet: ca. 75 km
 • Pool
Italien, Toscana, Cortona
 • Närmaste flygplats: 121 km
 • Avstånd till havet: ca. 100 km
 • Pool
Italien, Toscana, Montaione
 • Närmaste flygplats: 57 km
 • Avstånd till centrum: ca. 7 km
 • Pool

Destinationer Toscana

Visa fler