Flygsemester till Toscana

Det är lätt att åka på semester till Toscana, för regionen är väl förbunden med omvärlden. Toscana har två internationella flygplatser, Galileo Galilei internationella flygplats i Pisa samt Amerigo Vespucci flygplats i Florens. Det är endast cirka 80 kilometer mellan de två flygplatserna, och båda har rutter till en massa storstäder i Europa. Från Skandinavien kan du hitta både direkta rutter, samt rutter med mellanlandning i en annan europeisk storstad, t.ex. München eller Rom.

Både från flygplatsen i Pisa och flygplatsen i Florens, är det enkelt att komma vidare på det italienska vägnätet, och båda flygplatser har direkta linjer till städernas tågstationer. För att kunna komma runt så mycket som möjligt i regionen, är det bästa att hyra en bil. Biluthyrningsbolagen har kontor på flygplatserna. När du landar står en bil redo till dig. Du behöver endast lägga väskorna i bagageutrymmet, och sätta dig bakom ratten. Innan du hinenr blinka, kör du upp och ner för gröna kullar i Toscnas vidunderliga landskap.

När du reser med flyg till Toscana, kommer du på några få timmar enkelt och säkert fram till en vacker blå himmel som ser ut att vara målad av en av Italiens renässanskonstnärer. Enklare än så kan det inte bli.

>> Läs mer om flygplatserna i Toscana här

Boka en paketresa med flyg, hotell och hyrbil

De felsta som beställer en paketresa för det för att spara tid och besvär, men naturligtvis också för att man då också har resegaranti samt har en resebyrå i rygge om något mot förväntan inte skulle gå som det borde under resan. Hos Escapeaway har vi prisgaranti på alla paketresor till Toscana samt till alla andra destinatiner i vår katalog. I sökmaskinen kan du själv sätta ihop din resa med flyg, hotell och hyrbil, men du är naturligvis också alltid välkommen att kontata oss för personlig service och ett erbjudande på din flygresa.

Flygbolag som flyger till Toscana

Du har ett stort urval av flygbolag att välja mellan som alla flyger till flygplatserna i Toscana, och du kan i sökmaskinen här på Escapeaway alltid se och jämföra priser och flygrutter online. De flygplatser som jag vill rekommendera dig att flyga till är Pisa, Florens, Bologna eller Rom - observera att det självklart faller på var i Toscana du ska på semester, då det är ganska stora avstånd. Bland de flygbolag som flyger tll Toscana kan nämnas SAS, Norwegian, Ryanair och easyJet.

>> Läs vår reseguide till Toscana
>> Boka en billig semesterbostad i Toscana med Escapeaway

Andra länkar

Karta över Toscana

Populära hotell i Toscana

Italien, Toscana, Guardistallo
9,0
Fantastiskt
146 omdömen
  • Närmaste flygplats: 63 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Toscana, Montespertoli
9,0
Fantastiskt
186 omdömen
  • Närmaste flygplats: 29 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Toscana, Terricciola
  • Närmaste flygplats: 38 km
  • Avstånd till centrum: ca. 2 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)