Fly & drive i Toscana

Vem drömmer inte sig till Toscana och ser sig själv besöka vackra städer, dricka goda viner och uppleva den italienska kulturen i eget tempo? En bilsemester i Toscana är vårt svar på dessa drömmar och där du bor på noga utvalda hotell när du utforskar denna otroliga region på egen hand.

Drömmer du om att resa till ett fascinerande ställe med massor att se och uppleva, men orkar du inte köra hela vägen på de tyska vägarna? Då har du alternativet fly & drive! Sätt dig på ett flyg till Toscana där en hyrbil väntar på dig så du kan få fantastiska upplevelser inom arkitektur, konst och gastronomi. Du kommer att köra runt, väl utvilad, i de praktfulla landskapen som tar dig igenom vackra kullar och dalar, flankerade av djupgröna skogar, olivlundar och vinmarker. Du är inte helt slut efter en lång resa, och kan istället fokusera på att njuta tillsammans med din partner eller med hela familjen.

Du kan flyga till två flygplatser i Toscana. Den ena ligger i Florens, den andra i Pisa - men du kan även nyttja flygplatserna i Bologna eller i Rom, allt beroende på var i Toscana du ska spendera semestern. På alla flygplatser finns det biluthyrningsbolag så du kan lätt boka en fly & drive.

Hemifrån har vi sett till att din bilhyra är arrangerad och passar din ankomsttid till Toscana. Vi har dessutom bokat härliga hideaways till dig, så att du också vet var du ska bo. Allt är planerat av våra duktiga medarbetare, som själv har besökt alla hotell och semesterbostäder du hittar i vårt program. Det är både enkelt och säkert, och du behöver inte tänka på något annat än att komma iväg och njuta av din semester. 

 

Utöver det lutande tornet i Pisa och miljonstaden Florens bjuder Toscana också på läckra stränder, vackra städer på toppen av kullar, fantastiska råvaror och en hjärtevarm befolkning. Här finns plats nog för alla - även för din egen bil om du hellre vill köra själv till Toscana.

Boka en bilsemester i Toscana med Escapeaway

Skriv in dina önskade resdatum i sökmotorn här på sidan så hittar vi snabbt de bästa priserna på handplockade hotell till din bilsemester i Toscana, enbart de med bäst recensioner. Vill du dessutom komplettera med flyg och hyrbil kan du välja mellan avresa från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn så söker vi efter de billigaste flygbiljetterna från alla flygbolag - även lågprisbolagen - och kombinerar dem med en bra hyrbil. På så sätt blir du säkrad av resegaranti och har allt ordnat redan hemifrån. Trevlig resa!

>> Se alla resor till Toscana här
>> Läs mer om bilsemester i Italien här

 

Karta över Toscana

Populära hotell i Toscana

Italien, Toscana, Montespertoli
9,0
Fantastiskt
165 omdömen
  • Närmaste flygplats: 29 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Toscana, Montecatini Terme
9,2
Fantastiskt
595 omdömen
  • Närmaste flygplats: 45 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Toscana, Pelago
9,3
Fantastiskt
114 omdömen
  • Närmaste flygplats: 51 km
  • Avstånd till centrum: ca. 1.5 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)