Lyxsemester till Florens

Hos Escapeaway hitr du alltid en rad fantastiska lyxresor till spännande destinationer runt om i hela Italien, och naturligtvis är Florens med på listan!

Florens, som ligger i Toscana, bjuder på otaliga sevärdheter i absolut världsklass, och som en extra bonus befinner du dig mitt i ett av Italiens skafferier, så du kan enkelt njuta av den vidunderliga italienska maten och vinet. Stadens historiska rikedom för att Florens idag närmast kan betraktas som ett konsttempel vigt till renässansen. Dess kyrkor, museer och gallerior är en katalog över en epok, som skapade historia och några av världens största konsthantverk. En rad av våra utvalda lyxhotell i Florens ligger i några av stadens vackra, historiska byggnader.

Börja morgonen med att hoppa över kön till ett av världens mest berömda konstmuseer i världen, Galleria dell'Accademia. Ta därefter en promenad runt i stadens historiska centrum, utforska Duomon och avsluta dagen med en guidad tur i Uffizerna, som också är bland världens mest berömda konstmuseer. Med våra lyxresor till Florens kan du slappna av helt och hållet i solen vid hotellets pool, eller strosa runt och upptäcka staden - det bestämmder du själv. Du sätter tempot, och bestämmer innehållet, på Escapeaway lyxsemester, där exklusivitet är ett av nyckelorden. Se vårt urval av lyxsemestrar i Florens, som kan matcha dina önskemål och behov - använd sökmotorn här på sidan.

På Escapeaway lyxresor hittar du alltid handplockade lyxhotell, där vi har gjort oss besväret att hitta de "gömställen" som kan ge din semester en upplevelse utöver det vanliga. ett lyxhotell är inte bara ett lyxhotell hos Escapeaway - det är noga utvalt, och alltid till konkurrenskraftiga priser.

Flyg med avresa från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn, antingen direkt eller med en mellanlandning, till Florens största flygplats Amerigo Vespucci, eller till den närliggande flygplatsen i Pisa. Därefter går turen i en hyrbil eller med lokal transfer, till ditt hotell och du är redo att starta semestern.

>> Se också alla resor till Toscana
?
??????>> Läs om lyxresor till Italien här

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Florens