Hideaways och boutique-hotell i Florens

Naturligtvis är Florens med på listan över de mest besökta städer i Italien, och är en av de mest sevärda. Inte minst då du i Florens finner Accademia och Uffizi galleriorna som både inte bara är Italiens, men kanske hela världens viktigaste konstgalleri.

Florens som ligger i regionen Toscana bjuder på otaliga sevärdheter och kom ihåg att du befinner dig mitt i en av Italiens gastronomiska högsäten, så du kan njuta av utsökt italiensk mat och vin. Florens är ett tempel på renässansintresserade. Det finns flera kyrkor, museer och gallerier över en epok som skapat historia och en rad av världens största konstverk. Men fokuserar du enbart på konst och arkitektur hör du inte den levande stadens bankande hjärta.

Välkommen till Toscana med Escapeaway, vi är specialister på resor till Florens, där du bor på handplockade hotell på resan. Boka din semester i Florens som ett samlat paket inkl. flyg,hotell och transfer. Vill du hellre själv arrangera resan till Toscana, går det naturligtvis bra att enbart boka ditt hotell i Florens genom oss.

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hideaways i Florens