Resor till Corella

Semester mitt i vacker toscansk natur

Corella ligger mitt i Mugellodalen, inte långt från Dicomano och runt en timmes bilfärd norr om Florens.

Landsorten består av gamla hus och det finns inga butiker. Omgivningarna är lugna och fridfulla och du befinner dig mitt i den vackra toscanska naturen. Nere i dalen kan du ta ett uppfriskande bad i Sievefloden.

Bland alla utflyktsmöjligheter, kan vi rekommendera vandringsturer i naturparken Parco Nazionale del Falterona eller i Scarperia (som är känd för sina vackra handgjorda knivar), och självklart en dag i den toscanska huvudstaden Florens.

Karta över Corella i Toscana

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder och hotell vi tillhandahåller i denna del av Toscana.Hitta en semesterbostad eller hotell i Corella

På Escapeaway Resor har vi lång erfarenhet av att hitta Italiens trevligaste landsorter, som har spännande utflyktsmål inom räckvidd. Framförallt i Toscana, erbjuder vi ett stort urval av hotell, B&B, semesterlägenheter och villor, vilka alla är handplockade av oss. Vill du se semesterbostäderna i Corella, behöver du endast använda sökmotorn överst här på sidan. I sökresultatet kan du därefter klicka in på de olika inkvarteringsmöjligheterna, och läsa fördjupande beskrivningar av läge, faciliteter osv. Vi värdesätter att våra beskrivningar är så objektiva som möjligt, och är skrivna med "skandinaviska ögon", så att du vet vad du får.

>>> Se det stora urvalet av hotell i Toscana här

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Corella