Acqua Village Cecina

Det är ingen skam i att erkänna att man kan få nog av den goda kulturen, de goda måltiderna och de många eno-gastronomiska upplevelserna som vanligtvis präglar en semester i Toscana. Och åker man med familjen är det ett säket kort att ta en dag i ett underhållande och oförpliktingande vattenland. Du kan välja mellan vattenlandet i Cecina Mare eller det i Follonica som bägge heter Acqua Village.

Acqua Village grundades 2004 då man i princip slog ihop de två parkerna Acqua ll Park i Cecina (från 1993) och Acqua Park i Follonica (från 1999). I och med sammanslagningen ville man skapa ett stort vatten och lekland istället för att endast ha två mindre vattenland. Därför är i dag de två parkerna ett lysande erbjudande för barn i alla åldrar som önskar muntra upp sig med vattenaktiviteter, underhållning, baby club, konserter och mycket mer. Båda parkerna håller öppet dagligen från början av juni mellan kl. 10.00 och 18.00. Det finns gratis parkering.

Acqua Village Cecina Mare: I Cecina finner man rutchkanorna Kamikaze, Twister och Anaconda som erbjuder fart och underhållning. Dessutom kan man hoppas i vågorna i poolen och för de minsta finns det naturligtvis även en barnpool. När man fått nog av att ligga i blöt så kan man torka sig genom att deltaga i en turniering av fotboll på sanden eller beach volley , eller varför inte en lektion i surfing? För de mogdiga finns även bordfotboll i 1:1 var DU är fotbollsspelaren på banan eller var du kan stå utanför och dirigera dina egna fotbollsspelare. Parken är inredd sådan att det förutom de sedvanliga trampoliner och lekområden även finns restaurang, self-service och bar.

Var: Via Tevere 25 - 57023 Cecina Mare (LI)
För ytterligar upplysningar se här: http://www.acquavillage.it/