Resor till Carmignano

Trivsam liten stad för dig som älskar vin

Denna lilla måleriska stad ligger med så vacker utsikt över vinmarkerna att det är ett nöje att få göra dess bekantskap och det beror inte enbart på vinerna som det produceras mycket av i området.

Guideböcker är ytterst praktiska redskap när det väl är dags att planera semestern och försöka finna ut vad du bör se och var du ska bo, men de fokuserar alltid på det "viktiga", det "sevärda" och det "ovanliga". Därför kan du nästan förgäves bläddra de tjocka böckerna igenom efter upplysningar om städer som Carmignano.

Stadens strategiska läge innebär att du har flera av regionens omtyckta byar och städer inom lagom dagsetapper. Endast 20 km bort ligger kulturstaden Florens och ca 70 km väster ut har du det lutande tornet i Pisa.

Den trevliga staden tillhör Prato provinsen och har ca .12 000 invånare vilket kanske inte är så stort men du har det mesta du behöver för en trivsam vistelse som flera restauranger att välja mellan, caféer, matbutik, post, bank och vinbar - vi befinner oss trots allt i ett vinområde.

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Carmignano

Vad tycker gästerna om i Carmignano?

9,3
Samlade gästomdömen
Baserat på 20 recensioner