Bed & Breakfast Toscana

Autentiskt och trevligt Bed & Breakfast i härliga Toscana

Toscana är ett av Italiens mest älskade resmål där en fantastisk variation i både natur och kultur bjuder på en värld av spännande upplevelser. Med bas på ett trevligt Bed & Breakfast i Toscana kan du åka iväg på många äventyr i de backiga landskapen, längs kusten, upp i bergen, eller utforska rustika landsbyar och kultur i världsklass.

Upplev det äkta Toscana

Du hinner naturligtvis inte med att upptäcka allt Toscana har att erbjuda under loppet av en semester, men väljer du att bo på ett av våra handplockade Bed & Breakfast, kommer du med säkerhet att uppleva den speciella atmosfär som råder i denna charmerande italienska region. Det som kännetecknar detta typ av boende är en avslappnad stämning, där dina värdar gör sitt yttersta för att du ska känna dig som hemma.

Drömmer du om en semester på landet i lugna omgivningar, är det som upplagt för att välja ett Bed & Breakfast på en av de gamla och mycket charmiga gårdarna i Toscana, där värdarna har valt att inreda semesterbostäderna i en del av gården. Några ställen drivs det fortfarande ett aktivt jordbruk med tillexempel odling av grönsaker, vin eller oliver. En lugn promenad på markerna på egendomen är ofta ett av de semesterminnen som stannar kvar längst.

>>> Se alla semesterbostäder i Toscana här.

Bed & Breakfast i medeltidsstäder

Reser du till Toscana för att fördjupa dig i regionens kulturhistoriska sevärdheter, kan ett Bed & Breakfast på landet utgöra en bra bas för dagsutflykter. Möjligheterna är nästan oändliga, men vi rekommenderar dock som regel att du väljer att koncentrera dig på utflykter till sevärdheter och attraktioner i närområdet, för att riktigt kunna gå in på djupet.

Du kan naturligtvis också välja att bo i eller nära inpå en av Toscanas vackra medeltidsstäder, om du föredrar att låta bilen stå och nå sevärdheterna till fots. Då finns det också möjlighet till att fullt njuta av kvällslivet på torgen, samt njuta av frestelserna på restaurangerna och i butikerna. Dina värdar kommer med glädje ge dig tips på ställen och upplevelser som de flesta andra turister missar!

I Toscanas huvudstad, Florens, kan du till exempel på bo ett litet trevligt Bed & Breakfast mitt i det historiska centrumet nära till de största sevärdheterna. Det ger dig inte bara möjlighet till att gå på upptäcksfärd i ditt eget tempo, men också att uppleva stämningen i staden de tidiga morgontimmarna, och sent på kvällen då dagsturisterna ännu inte har kommit eller då de åkt vidare.

Eller varför inte hitta ett intimt Bed & Breakfast i den historiska staden Lucca, där du kan uppleva den otroliga italienska charmen och värmen i omgivningar som leder tankarna till svunna tider.

>>> Läs mer om Bed and Breakfast i Lucca här.

I Escapeaways utbud hittar du också åtskilliga semesterbostäder, inklusive Bed & Breakfast, somligger på gränsen mellan land och stad. Detta är något många gäster ser som en möjlighet till att få det bästa av två värdar: närheten till stadens sevärdheter, och möjligheten till att kunna luta sig tillbaka i en lugn miljö på landet på slutet av dagen.

Oavsett om du söker ett Bed & Breakfast på landet med massor av luft samt omgivningar där barnen kan springa fritt, eller ett litet romantiskt ställe i en historisk liten stad, kan du lätt hitta vad du söker i sökfunktionen överst här på sidan.

Om du vill uppleva det äkta Toscana, kan vi också rekommendera att titta på våra semesterbostäder i några av de mindre kända städerna, där livet är mindre präglat av turism. Om du behöver hjälp med att hitta det rätta Bed & Breakfast för dig är du alltid välkommen att kontakta oss.

>>> Läs mer om Bed & Breakfast i Italien här.