Topprecenserade hotell i Italien

På Escapeaway.se kan du läsa mer än 10.000 unika omdömen av semesterbostäder från våra gäster. Omdömen som vi är tacksamma för och som används dagligen för att säkerställa att kvalitet och pris hänger ihop. I bedömningarna hittar du också många roliga anekdoter och resetips om de olika hotell, villor och lägenheter, från våra gäster med bra råd om allt från restauranger till utflykter, som du kan använda dig av under din semester i Italien.

Nedanstående lista är ett urval av de bäst rankade semesterbostäder, som också är bland dem som blir snabbast utsålda under högsäsongen. Kom ihåg att du kan avboka de flesta lägenheter gratis hos In-Italia, läs mer om detta under de individuella semesterbostäder.

Utvalda destinationer med de bäst bedömda semesterbostäder

Vet du redan nu vilket område i Italien du vill hålla semester i, så kan du se här vilka bostäder som har de bästa recensionerna, i de mest populära områdena.

Visste du att du alltid kan få en lista över de bäst rankade hotell, villor och lägenheter, på alla destinationer, i sökmotorn.

 • Gästrecensioner 9,9
  Italien, Trentino- Sydtyrolen , Riva del Garda
  Ett historiskt hotell med bra läge i omtyckta Riva del Garda. Här kan du skämma bort dig med god mat, SPA och total avkoppling i sköna miljöer.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Toscana, Pergine Valdarno
  På Casale La Valle bor du med ett naturskönt läge, omgiven av små gröna kullar. Här finns en pool, skön trädgård med grillmöjlighet och boendet är enkelt med rustik inredning.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Sicilien, Ispica
  Upplev Sicilien och bo på ett renoverat lantställe omgivet av vacker natur, på nära avstånd till hav och intressanta barockstäder som t.ex. Noto.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Toscana, Tavarnelle Val di Pesa
  En pittoresk gammal vingård mellan Florens och Siena med fina lägenheter, privata terrasser, luftkonditionering, wi-fi, stor pool och massor av aktiviteter. Välkommen till Fattoria Pogni.
 • Gästrecensioner 9,7
  Italien, Friuli-Venezia Giulia, Faedis
  Checka in på Agriturismo l'Uva e le Stelle och du kommer att vakna upp mitt i vinlandskapet i nordöstra Italien. Njut av pool och närheten till vackra utflyktsmål i naturen.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Toscana, Sinalunga
  Namnet säger allt (åtminsone om man kan italienska), för utsikten från huset är verkligen oändlig. Från både huset och terrassen har man utsikt så långt ögonen räcker samtidigt som man är herre i sitt eget hus med privat pool.