Topprecenserade hotell i Italien

På Escapeaway.se kan du läsa mer än 10.000 unika omdömen av semesterbostäder från våra gäster. Omdömen som vi är tacksamma för och som används dagligen för att säkerställa att kvalitet och pris hänger ihop. I bedömningarna hittar du också många roliga anekdoter och resetips om de olika hotell, villor och lägenheter, från våra gäster med bra råd om allt från restauranger till utflykter, som du kan använda dig av under din semester i Italien.

Nedanstående lista är ett urval av de bäst rankade semesterbostäder, som också är bland dem som blir snabbast utsålda under högsäsongen. Kom ihåg att du kan avboka de flesta lägenheter gratis hos In-Italia, läs mer om detta under de individuella semesterbostäder.

Utvalda destinationer med de bäst bedömda semesterbostäder

Vet du redan nu vilket område i Italien du vill hålla semester i, så kan du se här vilka bostäder som har de bästa recensionerna, i de mest populära områdena.

Visste du att du alltid kan få en lista över de bäst rankade hotell, villor och lägenheter, på alla destinationer, i sökmotorn.

 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Syditalien, Apulien, Mancaversa
  Här bor du med ett bra läge nära den älskade kuststaden Gallipoli och stränderna intill. Dessutom bjuder gården på en skön atmosfär, fint boende och härlig trädgård med pool.
 • Gästrecensioner 9,6
  Italien, Norra Italien, Veneto, Quarto d'Altino
  Om du vill besöka Venedig, men samtidigt njuta av livet i lantliga och stilfulla omgivningar, så är Borgo Ca' dei Sospiri ett riktigt bra val. Här bor du endast en halvtimmes färd med lokaltåget från Canale Grande, så bekvämare blir det inte.
 • Gästrecensioner 9,4
  Italien, Norra Italien, Veneto, Bardolino
  Aqualux Hotel Spa Suite & Terme är inte som alla andra hotell och här kan du rå om dig själv i smakfulla omgivningar. Här finns totalt åtta pooler, restaurang som serverar traditionellt italienskt och smakfullt inredda rum av olika kategorier.
 • Gästrecensioner 10,0
  Italien, Toscana, Ciggiano
  Bo på en aktiv vingård mitt i Toscanas hjärta och med ett läckert poolområde och välutrustade lägenheter. Dessutom har du härifrån ett behagligt köravstånd till regionens mest älskade sevärdheter.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Toscana, Pergine Valdarno
  På Casale La Valle bor du med ett naturskönt läge, omgiven av små gröna kullar. Här finns en pool, skön trädgård med grillmöjlighet och boendet är enkelt med rustik inredning.
 • Gästrecensioner 9,6
  Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
  Precis utanför Cefalùs historiska centrum, i en lugnare del av staden, hittar du härlig komfort och bra service på Artemis Hotel. Här bor du i charmiga omgivningar på ett tidigare kloster.