Topprecenserade hotell i Italien

På Escapeaway.se kan du läsa mer än 10.000 unika omdömen av semesterbostäder från våra gäster. Omdömen som vi är tacksamma för och som används dagligen för att säkerställa att kvalitet och pris hänger ihop. I bedömningarna hittar du också många roliga anekdoter och resetips om de olika hotell, villor och lägenheter, från våra gäster med bra råd om allt från restauranger till utflykter, som du kan använda dig av under din semester i Italien.

Nedanstående lista är ett urval av de bäst rankade semesterbostäder, som också är bland dem som blir snabbast utsålda under högsäsongen. Kom ihåg att du kan avboka de flesta lägenheter gratis hos In-Italia, läs mer om detta under de individuella semesterbostäder.

Utvalda destinationer med de bäst bedömda semesterbostäder

Vet du redan nu vilket område i Italien du vill hålla semester i, så kan du se här vilka bostäder som har de bästa recensionerna, i de mest populära områdena.

Visste du att du alltid kan få en lista över de bäst rankade hotell, villor och lägenheter, på alla destinationer, i sökmotorn.

 • Gästrecensioner 9,4
  Italien, Norra Italien, Lombardiet, San Felice del Benaco
  9,3
  Fantastiskt
  66 omdömen
  Barchi Resort hittar du i hjärtat av den medeltida byn San Felice del Benaco och med gångavstånd till Gardasjön. Lägenheterna som ligger i två gamla lanthus bjuder på både charm och komfort.
 • Gästrecensioner 10,0
  Italien, Toscana, Ciggiano
  9,4
  Fantastiskt
  74 omdömen
  Bo på en aktiv vingård mitt i Toscanas hjärta och med ett läckert poolområde och välutrustade lägenheter. Dessutom har du härifrån ett behagligt köravstånd till regionens mest älskade sevärdheter.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Toscana, Pergine Valdarno
  9,0
  Fantastiskt
  26 omdömen
  På Casale La Valle bor du med ett naturskönt läge, omgiven av små gröna kullar. Här finns en pool, skön trädgård med grillmöjlighet och boendet är enkelt med rustik inredning.
 • Gästrecensioner 9,9
  Italien, Syditalien, Sicilien, Realmonte
  8,6
  Mycket bra
  220 omdömen
  Bo på en vacker gammal bondgård på Sicilien, idag omgjord till en modern retreat med pool, trädgård och restaurang. Nära till sevärdheter och havet.
 • Gästrecensioner 9,6
  Italien, Norra Italien, Veneto, Quarto d'Altino
  9,4
  Fantastiskt
  643 omdömen
  Om du vill besöka Venedig, men samtidigt njuta av livet i lantliga och stilfulla omgivningar, så är Borgo Ca' dei Sospiri ett riktigt bra val. Här bor du endast en halvtimmes färd med lokaltåget från Canale Grande, så bekvämare blir det inte.
 • Gästrecensioner 9,4
  Italien, Toscana, Chiassa Superiore
  9,0
  Fantastiskt
  313 omdömen
  Bo på en vingård mitt i Toscana, med restaurang och pool och närhet till stora upplevelser i Florens och Siena. Här kan du delta i vinprovningar och äta gott.