Topprecenserade hotell i Italien

På Escapeaway.se kan du läsa mer än 10.000 unika omdömen av semesterbostäder från våra gäster. Omdömen som vi är tacksamma för och som används dagligen för att säkerställa att kvalitet och pris hänger ihop. I bedömningarna hittar du också många roliga anekdoter och resetips om de olika hotell, villor och lägenheter, från våra gäster med bra råd om allt från restauranger till utflykter, som du kan använda dig av under din semester i Italien.

Nedanstående lista är ett urval av de bäst rankade semesterbostäder, som också är bland dem som blir snabbast utsålda under högsäsongen. Kom ihåg att du kan avboka de flesta lägenheter gratis hos In-Italia, läs mer om detta under de individuella semesterbostäder.

Utvalda destinationer med de bäst bedömda semesterbostäder

Vet du redan nu vilket område i Italien du vill hålla semester i, så kan du se här vilka bostäder som har de bästa recensionerna, i de mest populära områdena.

Visste du att du alltid kan få en lista över de bäst rankade hotell, villor och lägenheter, på alla destinationer, i sökmotorn.

 • Gästrecensioner 9,5
  Italien, Toscana, San Gimignano
  Bo bra och ät ännu bättre här på Hotel Sovestro vid foten av pittoreska och underbara San Gimignano. Du bor i fina rum med terrass eller balkong och kan svalka dig i två pooler. Dessutom njuta av hemlagad mat i den tillhörande restaurangen.
 • Gästrecensioner 9,7
  Italien, Norra Italien, Lombardiet, Sulzano
  Utsikten från Hotel Rivalago är sagolikt vacker, men så har du ju också utsikt över både Iseosjön och ön Monte Isola. Utöver ett centralt läge finns det pool och restaurang på hotellet.
 • Gästrecensioner 9,4
  Italien, Norra Italien, Piemonte, Corneliano d'Alba
  Upplev Piemontes böljande vinlandskap, sevärda städer men samtidigt bo i en by med gångavstånd till restauranger. Det är precis vad Casale Mattei är.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Syditalien, Sicilien, San Marco d'Alunzio
  Bo i en pittoresk och outforskad siciliansk stad på 550 meters höjd över havet där du har egen pool och utsikt över havet till de Eoliska Öarna. Komforten är helt i topp på Villa Gisella som blev byggd för att ta emot gäster året runt.
 • Gästrecensioner 9,5
  Italien, Norra Italien, Trentino- Sydtyrolen , Bressanone
  Högt över Bressanone på 1000 m.ö.h. ligger Hotel Gasserhof och välkomnar sina gäster med eleganta rum, en mysig restaurang och fin pool. Här har man en fin utgångspunkt för härliga semesterdagar i Dolomiterna.
 • Gästrecensioner 9,7
  Italien, Toscana, Vescovado di Murlo
  Podere Bagnolo ligger fint i det varierande landskapet mellan distrikten Chianti Classico och Crete Senesi. På stället finns det två välinredda lägenheter och en fin pool med panorama utsikt.