Topprecenserade hotell i Italien

På Escapeaway.se kan du läsa mer än 10.000 unika omdömen av semesterbostäder från våra gäster. Omdömen som vi är tacksamma för och som används dagligen för att säkerställa att kvalitet och pris hänger ihop. I bedömningarna hittar du också många roliga anekdoter och resetips om de olika hotell, villor och lägenheter, från våra gäster med bra råd om allt från restauranger till utflykter, som du kan använda dig av under din semester i Italien.

Nedanstående lista är ett urval av de bäst rankade semesterbostäder, som också är bland dem som blir snabbast utsålda under högsäsongen. Kom ihåg att du kan avboka de flesta lägenheter gratis hos In-Italia, läs mer om detta under de individuella semesterbostäder.

Utvalda destinationer med de bäst bedömda semesterbostäder

Vet du redan nu vilket område i Italien du vill hålla semester i, så kan du se här vilka bostäder som har de bästa recensionerna, i de mest populära områdena.

Visste du att du alltid kan få en lista över de bäst rankade hotell, villor och lägenheter, på alla destinationer, i sökmotorn.

 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Syditalien, Kampanien, Pisciotta
  Charmigt och romantiskt hotell med endast 11 rum och med en enastående panoramautsikt. En dröm föddes och man bestämde sig för att väcka det gamla klostret till liv.
 • Gästrecensioner 9,7
  Italien, Toscana, Vescovado di Murlo
  Podere Bagnolo ligger fint i det varierande landskapet mellan distrikten Chianti Classico och Crete Senesi. På stället finns det två välinredda lägenheter och en fin pool med panorama utsikt.
 • Gästrecensioner 9,7
  Italien, Norra Italien, Ligurien, Bocca di Magra
  Kombinera en exklusiv stil med storslagna naturupplevelser. De två personliga och stilrena lägenheterna som utgör Villa I Poggioli ligger nämligen i ett sant natursceneri där berget Montemarcello möter floden Magra.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Norra Italien, Piemonte, Nizza Monferrato
  Dessa charmiga lägenheter fulla av atmosfär ligger centralt i den omtyckta staden Nizza Monferrato, med närhet till stadens fina utbud av affärer, barer och restauranger.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Toscana, Tavarnelle Val di Pesa
  En pittoresk gammal vingård mellan Florens och Siena med fina lägenheter, privata terrasser, luftkonditionering, wi-fi, stor pool och massor av aktiviteter. Välkommen till Fattoria Pogni.
 • Gästrecensioner 9,6
  Italien, Toscana, Casciana Terme
  Agriturismo Le Querciole erbjuder dig och familjen vackra idylliska ramar, fina semesterlägenheter och en läcker pool. Men även mycket, mycket mer. Du kommer aldrig vilja resa hem igen...