Topprecenserade hotell i Italien

På Escapeaway.se kan du läsa mer än 10.000 unika omdömen av semesterbostäder från våra gäster. Omdömen som vi är tacksamma för och som används dagligen för att säkerställa att kvalitet och pris hänger ihop. I bedömningarna hittar du också många roliga anekdoter och resetips om de olika hotell, villor och lägenheter, från våra gäster med bra råd om allt från restauranger till utflykter, som du kan använda dig av under din semester i Italien.

Nedanstående lista är ett urval av de bäst rankade semesterbostäder, som också är bland dem som blir snabbast utsålda under högsäsongen. Kom ihåg att du kan avboka de flesta lägenheter gratis hos In-Italia, läs mer om detta under de individuella semesterbostäder.

Utvalda destinationer med de bäst bedömda semesterbostäder

Vet du redan nu vilket område i Italien du vill hålla semester i, så kan du se här vilka bostäder som har de bästa recensionerna, i de mest populära områdena.

Visste du att du alltid kan få en lista över de bäst rankade hotell, villor och lägenheter, på alla destinationer, i sökmotorn.

 • Gästrecensioner 9,7
  Italien, Norra Italien, Ligurien, Rapallo
  9,4
  Fantastiskt
  1025 omdömen
  Grand Hotel Bristol ligger strax i utkanten av den trevliga kuststaden Rapallo. Här finns ett fint poolområde, bar och restaurang. Från ditt rum, där de flesta har fransk balkong, har du hel eller delvis utsikt över havet.
 • Gästrecensioner 9,3
  Italien, Norra Italien, Piemonte, Stazzano
  9,8
  Fantastiskt
  51 omdömen
  Agriturismo La Traversina är ett botaniskt paradis där du befinner dig mitt i den vackra naturen i Piemonte. Det trevliga värdparet Rosanna och Domenico står redo till ditt förfogande och hälsar dig varmt till sina fina omgivningar.
 • Gästrecensioner 9,3
  Italien, Syditalien, Sicilien, Aci Trezza
  Här kan du välja mellan komfortabla rum och lägenheter med självhushåll. Trevlig pool, bra restaurang och SPA är några av hotellets trevliga faciliteter som förhöjer vistelsen på Sicilia's Art & SPA.
 • Gästrecensioner 9,6
  Italien, Syditalien, Kampanien, Sant' Agata sui Due Golfi
  9,4
  Fantastiskt
  1076 omdömen
  Om du sätter pris på god service och en fantastisk utsikt behöver du inte leta vidare. Grand Hotel Due Golfi är ett hotell att koppla av på, och här bor du dessutom förhållandevis nära den trevliga staden Sorrento.
 • Gästrecensioner 9,4
  Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
  9,3
  Fantastiskt
  811 omdömen
  Blue Bay är ett boende som passar dig som vill bo alldeles intill vattnet och med privat strand. Det är just läget som gör att lägenhetshotellet får högsta betyg av sina gäster.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Norra Italien, Piemonte, Antignano
  9,9
  Fantastiskt
  112 omdömen
  I den lilla byn Antignano i Piemonte, strax söder om Asti och en kort biltur till vindistriktet Langhe, ligger ett litet B&B vid namn Moonfrà. Här bor du på en plats där lugnet råder och där du kan svalka dig i poolen. Hotellet har en liten ... vinkällare och serverar en hemmalagad frukost varje morgon. Läs mer