Topprecenserade hotell i Italien

På Escapeaway.se kan du läsa mer än 10.000 unika omdömen av semesterbostäder från våra gäster. Omdömen som vi är tacksamma för och som används dagligen för att säkerställa att kvalitet och pris hänger ihop. I bedömningarna hittar du också många roliga anekdoter och resetips om de olika hotell, villor och lägenheter, från våra gäster med bra råd om allt från restauranger till utflykter, som du kan använda dig av under din semester i Italien.

Nedanstående lista är ett urval av de bäst rankade semesterbostäder, som också är bland dem som blir snabbast utsålda under högsäsongen. Kom ihåg att du kan avboka de flesta lägenheter gratis hos In-Italia, läs mer om detta under de individuella semesterbostäder.

Utvalda destinationer med de bäst bedömda semesterbostäder

Vet du redan nu vilket område i Italien du vill hålla semester i, så kan du se här vilka bostäder som har de bästa recensionerna, i de mest populära områdena.

Visste du att du alltid kan få en lista över de bäst rankade hotell, villor och lägenheter, på alla destinationer, i sökmotorn.

 • Gästrecensioner 9,3
  Italien, Norra Italien, Veneto, Bardolino
  Aqualux Hotel Spa Suite & Terme är inte som alla andra hotell och här kan du rå om dig själv i smakfulla omgivningar. Här finns totalt åtta pooler, restaurang som serverar traditionellt italienskt och smakfullt inredda rum av olika kategorier.
 • Gästrecensioner 9,3
  Italien, Toscana, Castellina in Chianti
  Riserva di Fizzano - bara namnet får mig omgående att tänka på vin, ett gott sådant som snabbt slinker ner. Min tanke är inte helt fel för Riserva di Fizzano är en högklassig vingård i det underbara Chiantiområdet.
 • Gästrecensioner 9,7
  Italien, Toscana, Castiglion Fiorentino
  Villa degli Olivi är både stort och välskött, och det samma gäller trädgården. Dessutom bor du med endast en kvarts promenad till en trevlig stad med flera matställen, små utsiktsposter och litet handelsliv som täcker det största behoven under semestern.
 • Gästrecensioner 9,1
  Italien, Syditalien, Kampanien, Forio d'Ischia
  Hotel Capizzo är ett trivsamt hotell, som ligger i backarna utanför staden Forio d'Ischia. Här kan du njuta av din semester i poolen, varifrån du har en oförglömlig utsikt över havet och inte minst en fantastisk solnedgång.
 • Gästrecensioner 9,1
  Italien, Syditalien, Sardinien, Porto San Paolo
  Upplev nordöstra Sardinien på ett litet relais med pool och trädgård. Här bor du nära stränder, kristallklart vatten, Olbia och San Teodoro. Familjärt och trevligt.
 • Gästrecensioner 9,2
  Italien, Toscana, Lucca
  Ett fint fyrstjärnigt hotel med all komfort och inte minst parkering, mitt i Luccas historiska centrum. Lämna din bil här och låna en cykel i stället, så känner du dig direkt som en Lucca-bo!