Topprecenserade hotell i Italien

På Escapeaway.se kan du läsa mer än 10.000 unika omdömen av semesterbostäder från våra gäster. Omdömen som vi är tacksamma för och som används dagligen för att säkerställa att kvalitet och pris hänger ihop. I bedömningarna hittar du också många roliga anekdoter och resetips om de olika hotell, villor och lägenheter, från våra gäster med bra råd om allt från restauranger till utflykter, som du kan använda dig av under din semester i Italien.

Nedanstående lista är ett urval av de bäst rankade semesterbostäder, som också är bland dem som blir snabbast utsålda under högsäsongen. Kom ihåg att du kan avboka de flesta lägenheter gratis hos In-Italia, läs mer om detta under de individuella semesterbostäder.

Utvalda destinationer med de bäst bedömda semesterbostäder

Vet du redan nu vilket område i Italien du vill hålla semester i, så kan du se här vilka bostäder som har de bästa recensionerna, i de mest populära områdena.

Visste du att du alltid kan få en lista över de bäst rankade hotell, villor och lägenheter, på alla destinationer, i sökmotorn.

Läs mer
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Sicilien, San Marco d'Alunzio
  Bo i en pittoresk och outforskad siciliansk stad på 550 meters höjd över havet där du har egen pool och utsikt över havet till de Eoliska Öarna. Komforten är helt i topp på Villa Gisella som blev byggd för att ta emot gäster året runt.
 • Gästrecensioner 9,7
  Italien, Toscana, Braccagni
  Semesterlägenheter och rum nära Braccagni vid Maremma-kusten i Toscana, nära havet, med pool och golfbana. Välkommen till Guadalupe Tuscany Resort.
 • Gästrecensioner 9,7
  Italien, Piemonte, Canelli
  Upplev Piemonte och dess vackra vinlandskap, Langhe, och bo på en agriturismo med pool och egen vinproduktion nära Canelli.
 • Gästrecensioner 9,9
  Italien, Piemonte, Agliano Terme
  Upplev Piemontes vinlandskap, Langhe, och bo på ett hotell med pool, spa och restaurang. Här bor du i vackert ombonade sviter med utsikt över landskapet.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Toscana, Torrita di Siena
  Lev ut din toscanska dröm i denna karaktärsfulla 1600-tals villa. Trädgården är välskött, olivlunden rogivande och poolen ger er möjlighet att svimma över utsikten till landsbyn Torrita di Siena, som ligger på andra sidan dalen.
 • Gästrecensioner 9,7
  Italien, Piemonte, La Morra
  Vin, värme och värdskap. Här bor du med fin utsikt över dalen och de intilliggande vinmarkerna.