Topprecenserade hotell i Italien

På Escapeaway.se kan du läsa mer än 10.000 unika omdömen av semesterbostäder från våra gäster. Omdömen som vi är tacksamma för och som används dagligen för att säkerställa att kvalitet och pris hänger ihop. I bedömningarna hittar du också många roliga anekdoter och resetips om de olika hotell, villor och lägenheter, från våra gäster med bra råd om allt från restauranger till utflykter, som du kan använda dig av under din semester i Italien.

Nedanstående lista är ett urval av de bäst rankade semesterbostäder, som också är bland dem som blir snabbast utsålda under högsäsongen. Kom ihåg att du kan avboka de flesta lägenheter gratis hos In-Italia, läs mer om detta under de individuella semesterbostäder.

Utvalda destinationer med de bäst bedömda semesterbostäder

Vet du redan nu vilket område i Italien du vill hålla semester i, så kan du se här vilka bostäder som har de bästa recensionerna, i de mest populära områdena.

Visste du att du alltid kan få en lista över de bäst rankade hotell, villor och lägenheter, på alla destinationer, i sökmotorn.

 • Gästrecensioner 9,4
  Italien, Syditalien, Sicilien, Marsala
  9,7
  Fantastiskt
  753 omdömen
  I riktning mot Marsala ligger härliga och uppskattade Baglio Oneto med utsikt över vinodlingar, Medelhavet och Egadi-öarna i bakgrunden. Här bör du ha en hyrbil för att få det bästa utav din vistelse.
 • Gästrecensioner 9,3
  Italien, Norra Italien, Trentino- Sydtyrolen , Riva del Garda
  9,7
  Fantastiskt
  1118 omdömen
  Hotel Luise är ett fint hotell med snygg design, bra restaurang, trevlig bar, fint poolområde och gångavstånd till centrum. Med andra ord ett toppenställe!
 • Gästrecensioner 9,3
  Italien, Norra Italien, Lombardiet, Salò
  9,1
  Fantastiskt
  726 omdömen
  Det jag först fastnade för var läget, alldeles intill den sagolika Gardasjön, vilket kan bero på att det kan vara svårt att hitta ett läge som detta. Att hotellet dessutom ligger i mysiga Salò gör inte saken sämre, snarare tvärtom.
 • Gästrecensioner 9,6
  Italien, Lazio, Rom
  9,3
  Fantastiskt
  418 omdömen
  Villa Laetitia har ett lite "udda" läge, en bit bort från turistmassorna. Villan är vackert renoverad och en charmig miljö väntar dig samt en botanisk trädgård.
 • Gästrecensioner 9,3
  Italien, Norra Italien, Piemonte, Corneliano d'Alba
  9,4
  Fantastiskt
  110 omdömen
  Upplev Piemontes böljande vinlandskap, sevärda städer men samtidigt bo i en by med gångavstånd till restauranger. Det är precis vad Casale Mattei är.
 • Gästrecensioner 9,9
  Italien, Syditalien, Sicilien, Realmonte
  8,9
  Mycket bra
  224 omdömen
  Bo på en vacker gammal bondgård på Sicilien, idag omgjord till en modern retreat med pool, trädgård och restaurang. Nära till sevärdheter och havet.