Topprecenserade hotell i Italien

På Escapeaway.se kan du läsa mer än 10.000 unika omdömen av semesterbostäder från våra gäster. Omdömen som vi är tacksamma för och som används dagligen för att säkerställa att kvalitet och pris hänger ihop. I bedömningarna hittar du också många roliga anekdoter och resetips om de olika hotell, villor och lägenheter, från våra gäster med bra råd om allt från restauranger till utflykter, som du kan använda dig av under din semester i Italien.

Nedanstående lista är ett urval av de bäst rankade semesterbostäder, som också är bland dem som blir snabbast utsålda under högsäsongen. Kom ihåg att du kan avboka de flesta lägenheter gratis hos In-Italia, läs mer om detta under de individuella semesterbostäder.

Utvalda destinationer med de bäst bedömda semesterbostäder

Vet du redan nu vilket område i Italien du vill hålla semester i, så kan du se här vilka bostäder som har de bästa recensionerna, i de mest populära områdena.

Visste du att du alltid kan få en lista över de bäst rankade hotell, villor och lägenheter, på alla destinationer, i sökmotorn.

 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Toscana, Braccagni
  Semesterlägenheter och rum nära Braccagni vid Maremma-kusten i Toscana, nära havet, med pool och golfbana. Välkommen till Guadalupe Tuscany Resort.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Toscana, Pergine Valdarno
  På Casale La Valle bor du med ett naturskönt läge, omgiven av små gröna kullar. Här finns en pool, skön trädgård med grillmöjlighet och boendet är enkelt med rustik inredning.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Toscana, Torrita di Siena
  Lev ut din toscanska dröm i denna karaktärsfulla 1600-tals villa. Trädgården är välskött, olivlunden rogivande och poolen ger er möjlighet att svimma över utsikten till landsbyn Torrita di Siena, som ligger på andra sidan dalen.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Syditalien, Apulien, Fasano
  Upplev det bästa Apulien har att erbjuda på ett hotell som ligger med havet som närmsta granne. SPA, restaurang, avslappning och oändliga utsikter utlovas!
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Toscana, Sinalunga
  Namnet säger allt, för utsikten från huset är verkligen oändlig. Från både huset och terrassen har du utsikt så långt ögonen räcker samtidigt som du är herre i ditt eget hus med privat pool.
 • Gästrecensioner 10,0
  Italien, Toscana, Ciggiano
  Dessa välutrustade lägenheter hittar du på en aktiv vingård mitt i Toscanas hjärta. Här finns ett läckert poolområde och behagligt köravstånd till regionens mest älskade sevärdheter