Restresor och Sista-minuten till Italien

Står du och vill iväg på en billig semester till Italien? Gör en sökning och hitta sista-minuten resor till Italien där du bor på handplockade hotell eller semesterbostäder. Vi erbjuder restresor både som kör-själv resor och eller paketresor där det ingår boende, flygresa samt hyrbil i priset.

 Du kan också se flera erbjudanden och sista-minuten resor till Italien, och till andra resmål i länder som Portugal, Spanien och Grekland, i översikten med billiga resor. Escapeaway är specialister på handplockade och noga utvalda semesterbostäder och hotell, det kan du läsa mer om under kundservice eller under resteman. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev där vi informerar om bra erbjudanden och nya resor.

Se alla billiga resor nederst här på sidan, eller läs mer om alla resor till Italien. I tabellen här nedan kan du söka på alla destinationer som är lätta att nå i bil från Sverige. Kanske kan du göra ett klipp! De priser som visas är ögonblickspriser baserade på de senaste uppdateringarna från priser online. Alla priser som visas är per person vid en bokning för två personer. I många semesterbostäder kan man bo fler än 2 stycken - i dessa fall kan du justerna din sökning när du har klickat på priset. Vi förbehåller oss för utsålda semesterbostäder.

 

Karta över Italien

Populära hotell i Italien

Italien, Toscana, Pelago
9,3
Fantastiskt
114 omdömen
  • Närmaste flygplats: 51 km
  • Avstånd till centrum: ca. 1.5 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Syditalien, Kampanien, Sant' Agnello
9,1
Fantastiskt
1071 omdömen
  • Närmaste flygplats: 53 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Lazio, Rom
9,1
Fantastiskt
801 omdömen
  • Närmaste flygplats: 27 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Sista-minuten, restplatser, last minute-semester - kärt barn har många namn

Sista minuten-erbjudanden och restresor är egentligen ett fenomen från "den gamla goda tiden" när charterbolag sålde de sista platserna på flygplatsen ett par timmar före avgång, men "fenomenet" sista-minuten används än i dag flitigt! Dock har den nya online-tekniken som resebyråer och hotell använder sig av idag gjort att det sällan är tal om en "riktig" restresa, vilket betyder att det skulle vara mer lämpligt att kalla dessa resor för restplatser som återstår: alltså lediga hotellrum som inte blivit sålda, också på grund av att många hotell och semesterlägenheter erbjuder fri avbokning, vilket du naturligtvis också hittar hos Escapeaway. Flygbolagen säljer heller inte restresor längre, utan justerar precis som hotellen flera gånger dagligen deras priser efter avbokningar och efterfrågan.

Boka en resa till Italien med flyg, semesterbostad och eventuell hyrbil

Knappa in dina semesterönskemål i sökmotorn så hittar du lätt en flexibel sista-minuten resa till Italien som passar dig och dina planer. Välj mellan avresa från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamns flygplats - så söker vi efter billiga restplatser bland flygbiljetter från alla flygbolag och kombinerar dem med utvalda hotell i Italien, enbart de med bra recensioner. Du får en paketresa som är säkrad av Resegaranti och till nätets bästa pris.

>> Läs även om  sista-minuten och restplatser till Rom
>> Läs även om sista-minuten och restplatser till Gardasjön