Semesterhus till hela familjen

Hyr en villa på Sicilien med plats för hela den stora familjen eller res med dina närmsta vänner.

På Sicilien finns det fina möjligheter som en större familj, företag eller grupp vänner att leva ut den italienska drömmen i en privat sfär genom att boka en privat villa. Fördelarna är att man sällan har några grannar, ingen som delar din privata pool eller trädgården mer än du själv och dina gäster. Det bästa med en privat villa är med andra ord självständighet!

Hyr en villa på Sicilien

Genom att hyra din egna villa med pool får du total privatliv och stor flexibilitet. Fördelarna är många och ofta ligger villan perfekt placerad i förhållande till en liten by samt med kort köravstånd till flera utflyktsmål och närmaste strand. På Sicilien ligger dessutom flera av våra villor endast några få kilometer från närmaste stad vilket betyder att supermarket och restauranger aldrig är långt borta.

Sicilien är Medelhavets största ö och domineras av den berömda vulkanen Etna som tornar sig upp på över 3 km höjd på östra delen av ön. Det smala och strömmiga  Messina-sundet skiljer Sicilien från fastlandet och här i landets sydligaste region löper livet på i en annan takt än i det tätbefolkade norr. Som semestermål är Sicilien mycket populärt p.g.a. det dramatiska landskapet och frodiga naturen som ger färska råvaror på bordet året runt.

Hos Escapeaway är vi specialister på semesterhus på Sicilien, och vi hyr ut året runt till stora sällskap, företag, grupper samt stora familjer eller vänner som vill boka en privat semesterbostad. Om du är osäker på vad du ska välja, ring och prata med en av våra mycket kompetenta resekonsulenter så vi kan hitta den rätta villan för er.

>>> Se även övriga semesterbostäder på Sicilien här

>> Läs mer om villa

Karta över Sicilien

Populära hotell på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Sampieri
  • Närmaste flygplats: 127 km
  • Närmaste strand: ca. 7.3 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Syditalien, Sicilien, Marina di Modica
  • Närmaste flygplats: 122 km
  • Avstånd till havet: ca. 400 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Syditalien, Sicilien, Ragusa
8,9
Mycket bra
261 omdömen
  • Närmaste flygplats: 101 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi