Resor till San Salvatore di Fitalia

Semester mellan hav och berg

San Salvatore är en liten landsort som ligger på en bergssluttning på knappa 600 meters höjd, i början av de vackra och gröna Nebrodi-bergen.

Landsorten som har cirka 1300 invånare, är bland annat känd för sina hasselnötter. Därutöver finns det inte så många stora sevärdheter i landsorten, men den är i gengäld en bra utgångspunkt för utflykter i bergen, samt för dig som önskar en kombination av hav och berg. INom räckvidd ligger här en rad charmiga medeltida städer och naturpärlor.

Karta över San Salvatore di Fitalia

Klicka på kartan här nedan, om du vill ha en snabb överblick över staden och området. Här kan du också se avstånden till flygplatser, samt placeringen av våra semesterbostäder i detta område på regionen Sicilien.Boka semesterbostad eller hotell i San Salvatore di Fitalia

I det stora urvalet av semesterbostäder på Sicilien, som du hittar här hos Escapeaway Resor, finns både hotell, B&B, semesterlägenheter och villor. Vi har specialiserat oss på att hitta de bästa semesterbostäderna i både populära semesterstäder, samt i de mer okända - men ofta mycket stämningsfulla - städer, som t.ex. San Salvatore di Fitalia, där du har möjlighet att uppleva det äkta Sicilien.

Använd sökmotorn övert här på sidan för att hitta en ledig inkvartering i eller runt omkring staden. Du kan klicka in på de olika bostäderna i sökresultatet och läsa en djupgående beskrivning av stället. Vi har personligen besökt alla de semesterbostäder som vi erbjuder - och beskrivningarna är därför skrivna med "skandinaviska ögon" - och vi värdesätter att vara så objektiva som möjligt.

Har du behov av ytterligare upplysningar, innan du gör ditt val, är du varmt välkommen att kontakta oss. Tack vare vår kännedom om Siclien, kan vi ge dig tips och råd om boende och upplevelser i området.

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida hittar du här

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i San Salvatore di Fitalia