Paketresor till Sicilien med Escapeaway

Välkommen till härliga Sicilien - Medelhavets största ö - som bjuder på allt du kan tänkas behöva för en härlig semester. Vilda vulkaner, höga berg, frodiga slätter, paradisiska strädner, historiska tempel och spännande städer. Om du inte har mod att själv köra de dryga 2500 kilometerna ner till färjan över Messinasundet, så kan du boka en paketresa till Sicilien här på sidan, och få flygbiljett, semesterbostad och hyrbil med i paketet.

Våra utvalda hotell på SIcilien ligger utsprdda över hela ön, bland annat i området runt det populära utflyktsmålet Etna - en av Europas största och mest aktiva vulkaner - som du bara måste uppleva på en resa till Sicilien. Ett annat populärt område hittar du i den sydöstra delen runt Siracusa och Ragusa, liksom du hittar spännande platser i den centala och mycket kuperade delen av ön.

Längs Siciliens norra kust hittar du de dramatiska Nebrodibergen, som sträcker sig nästan 2000 meter upp över havet, och ger fantastiska utsikter över Medelhavet och det Tyrrenska Havet. Både kustvägen och järnvägen klamrar sig fast längs kusten, och kan rekommenderas som utflyktsmål - infrastrukturen på Sicilien är generellt sätt bra, men avsätt god tid om du vill korsa ön, för på landsvägarena är hastigheten inte hög.

Våra paketresor till Sicilien har allt. När du bokar en paketresa hos Escapeaway är både flyg tur och retur, inkvartering och bilhyra - om du så önskar - inkluderade i priset. Så kan du sätta igång med att njuta av semestern på Sicilien, direkt när du anländer till ön. Pappersarbetet är redan ordnat hemifrån. Vi erbjuder ett stort urval paketresor till Sicilien, så du kan hitta precis den paketresa som passar dina behov. Gemensamt för alla våra paket är ett kompromiss-löst fokus på kvalitet, stämning och vackra omgivningar. 

Hur hittar jag billiga paketresor? 

Det är riktigt enkelt! Du hittar alla våra utvalda hotell på Sicilien här nedan, så du behöver bara klicka dig vidare in på just det hideaway du kan tänka dig att bo på. Använd sökmotorn på toppen av sidan för att skriva in dina valda datum och hitta din flygbiljett - vi söker på resor från alla flygbolag, så du är säkrad en flexibel resa. Res från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, med möjlighet att landa i antingen Palermo, Catania eller Trapani.

Med paketresor till Sicilien får du en bra balans mellan den kompletta lösningen, där vi har tänkt på allt, och där dina personliga preferenser kommer till uttryck. Sicilien är en härlig ö med många möjligheter - och det avspeglar våra paketresor till Sicilien fullt ut.

>> Se alla resor med flyg och hotell til Sicilien med Escapeaway
>> Se också alla paketresor till Italien
>> Läs mer om lyxresor till Sicilien

Karta över Sicilien

Populära hotell på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Carlentini
9,1
Fantastiskt
433 omdömen
  • Närmaste flygplats: 24 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Gioiosa Marea
9,2
Fantastiskt
347 omdömen
  • Närmaste flygplats: 186 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
8,6
Mycket bra
1433 omdömen
  • Närmaste strand: ca. 1.7 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi