Nya hotell på Sicilien

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter på Sicilien. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Donnalucata
  Dessa tre lägenheter ligger direkt intill den sköna sandstranden. In till centrum kan du promenera längs med havet. Inredningen är modern med rustika inslag och erbjuder bra komfort.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Giardini di Naxos
  Checka in på UNAHOTELS Naxos Beach Sicilia och du bor med havet som närmsta granne, och med utsikt till Etna i bakgrunden. Njut av pooler, god mat och massor av utrymme.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
  Här bor du med ett härligt läge mitt emot stranden och med gångavstånd till stadens gamla centrum. Dessutom har hotellet flera faciliteter som pool, bar och restaurang.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Lido di Noto
  Njut av Siciliens södra kust på en trivsam masseria utanför UNESCO-staden Noto. Här har du nära till havet, samt har pool, spa och restaurang på plats.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palma di Montechiaro
  Upplev en autentisk del av Sicilien, på en gård som producerar olivolja. Vackra, rustika rum, familjär stämning, matlagningskurser och en härlig pool med utsikt.
 • Gästrecensioner 9,2
  Italien, Syditalien, Sicilien, Aci Trezza
  Här kan du välja mellan komfortabla rum och lägenheter med självhushåll. Trevlig pool, bra restaurang och SPA är några av hotellets trevliga faciliteter som förhöjer vistelsen på Sicilia's Art & SPA.