Nya hotell på Sicilien

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter på Sicilien. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, San Vito Lo Capo
  9,3
  Fantastiskt
  470 omdömen
  Upplev den vackra stranden och kuststräckan vid San Vito lo Capo från detta hotell som ligger centralt i staden endast en 5-minuters promenad från stranden. Här har du tillgång till en takterrass med en liten pool och kan boka rum med balkong.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Castellammare del Golfo
  9,1
  Fantastiskt
  343 omdömen
  Marina di Petrolo Hotel & Spa ligger i den historiska stadskärnan i Castellammare del Golfo på Sicilien. Hotellet erbjuder både rum och lägenheter där flera har utsikt över havet. Med tillgång till en pool och närhet till stranden kan du alltid ... hitta svalka på de varma sommardagarna.  Läs mer
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Santa Maria di Licodia
  9,0
  Fantastiskt
  534 omdömen
  Njut av utsikten till Etna från detta hotell med pool och restaurang. Här kan du starta dagen med en god frukost och sedan lägga dig tillrätta på solterrassen. Du har flera spännande utflyktsmål inom kort avstånd.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Sampieri
  Bo i en privat villa på Sicilien, med vacker inredning och trädgård med utsikt till havet. Tillgång till gemensam pool och nära till stränder och intressanta städer.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  9,1
  Fantastiskt
  12 omdömen
  Bo i trevliga semesterlägenheter vid havet, med enkel tillgång till Taorminas historiska stadskärna. Här bor du med självhushåll och har tillgång till en privat strandklubb där du kan sola och bada.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Furci Siculo
  8,7
  Mycket bra
  286 omdömen
  Ett hotell med utomhuspool och SPA. Här bor du nära stränderna på östra Sicilien samt på en bra utgångsplats för utflykter till Taormina, Catania och Etna. Hotellet har en bar och serverar frukost varje morgon.