Nya hotell på Sicilien

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter på Sicilien. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Noto
  En lyxig resort på den sicilianska landsbygden, med närhet till sevärdheter och havet. En stor spa-anläggning för total avkoppling och stora, gastronomiska upplevelser i restaurangerna.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Agrigento
  Här bor du lantligt nära den kända Tempeldalen och Siciliens vackra kust. Doric Bed är ett boutiquehotell där du kan koppla av efter spännande och händelserika dagar. Några rum har dessutom privat pool.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Santa Maria del Focallo
  Bo i en privat villa med plats för 8 personer, precis vid havet på sydöstra Sicilien. Stora utrymmen, modernt kök och utsikt till havet utlovas. Nära till strand.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Trappitello
  På de gröna sluttningarna ovanför den lilla byn Trappitello ligger detta välskötta lägenhetshotell med fin infinitypool och bar. Här kan du kombinera sol, bad med Siciliens underbara natur.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Ispica
  Upplev Sicilien och bo på ett renoverat lantställe omgivet av vacker natur, på nära avstånd till hav och intressanta barockstäder som t.ex. Noto.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
  Är du en aktiv resenär med smak för livets goda? Uppskattar du en fin placering och bra faciliteter? Så behöver du inte leta längre.