Nya hotell på Sicilien

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter på Sicilien. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Marina di Ragusa
  9,8
  Fantastiskt
  52 omdömen
  Bo nära havet och centrum av Marina di Ragusa på detta B&B med pool i trädgården. Härifrån kan du åka på utflykt till de vackra barockstäderna på sydöstra Sicilien. Du har nära till restauranger och butiker.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Lido di Noto
  9,4
  Fantastiskt
  171 omdömen
  Njut av Siciliens södra kust på en trivsam masseria utanför UNESCO-staden Noto. Här har du nära till havet, samt har pool, spa och restaurang på plats.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, San Vito Lo Capo
  9,4
  Fantastiskt
  391 omdömen
  Upplev den vackra stranden och kuststräckan vid San Vito lo Capo från detta hotell som ligger centralt i staden endast en 5-minuters promenad från stranden. Här har du tillgång till en takterrass med en liten pool och kan boka rum med balkong.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Ragusa
  9,3
  Fantastiskt
  418 omdömen
  Detta hotell ligger centralt i Ragusa, på promenadavstånd till flera olika sevärdheter och vackra stadsdelar. Här kan du boka rum med balkong. Hotellet har ett SPA och en restaurang som serverar högkvalitativ mat.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Castellammare del Golfo
  9,2
  Fantastiskt
  162 omdömen
  På La Piazzetta Hotel välkomnas du till ett bekvämt boende med en familjär atmosfär som inger en känsla av avslappning och välbefinnande. Här finns en restaurang som serverar frukost.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Giardini di Naxos
  Checka in på UNAHOTELS Naxos Beach Sicilia och du bor med havet som närmsta granne, och med utsikt till Etna i bakgrunden. Njut av pooler, god mat och massor av utrymme.