Nya hotell på Sicilien

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter på Sicilien. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  9,1
  Fantastiskt
  2187 omdömen
  Grand Hotel Wagner ligger i centrala Palermo. Härifrån kan du nå flera berömda shoppingstråk och eleganta gågator, samt restauranger, barer och marknader. Hotellet har en liten wellness-avdelning och en frukostmatsal.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  Massimo Plaza ligger centralt i Palermo, endast en kort promenad från stadens historiska centrum och nära flera sevärdheter. Här bor du dessutom granne med den berömda Teatro Massimo, som några av rummen dessutom har utsikt till. 
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Campofelice di Roccella
  8,9
  Mycket bra
  428 omdömen
  I Campofelice di Roccella hittar du Mangia's Himera Resort en 4 minuters bilfärd från Himera och 6 minuter från Antiquarium di Himera. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 19 km från Cefalu-stranden och 6,8 km från Castello di Roccella.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  8,7
  Mycket bra
  615 omdömen
  Best Western Ai Cavalieri Hotel ligger i Palermo, endast en kort promenad från den gamla stadskärnan med alla dess vackra byggnader, sevärdheter och restauranger. På hotellet finns möjlighet till frukost.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  9,0
  Fantastiskt
  5284 omdömen
  B&B Hotel Palermo Quattro Canti ligger i Palermos historiska stadskärna. På hotellets tak finns en restaurang med fantastisk utsikt där du både kan njuta av en aperitivo innan maten samt en middag med typiska sicilianska smaker. 
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Marina di Ragusa
  9,9
  Fantastiskt
  51 omdömen
  Bo nära havet och centrum av Marina di Ragusa på detta B&B med pool i trädgården. Härifrån kan du åka på utflykt till de vackra barockstäderna på sydöstra Sicilien. Du har nära till restauranger och butiker.