Nya hotell på Sicilien

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter på Sicilien. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Donnalucata
  Exklusiv villa med vacker trädgård, sköna uteplatser, komfortabel inredning och privat litet "SPA" där du har inomhuspool, hammam och jacuzzi.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  Upplev populära Taormina från hotell med vacker panoramautsikt över havet och Naxosbukten. Moderna rum, pool och frukostrestaurang med terrass.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Noto
  En lyxig resort på den sicilianska landsbygden, med närhet till sevärdheter och havet. En stor spa-anläggning för total avkoppling och stora, gastronomiska upplevelser i restaurangerna.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Donnalucata
  Dessa tre lägenheter ligger direkt intill den sköna sandstranden. In till centrum kan du promenera längs med havet. Inredningen är modern med rustika inslag och erbjuder bra komfort.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Agrigento
  Här bor du lantligt nära den kända Tempeldalen och Siciliens vackra kust. Doric Bed är ett boutiquehotell där du kan koppla av efter spännande och händelserika dagar. Några rum har dessutom privat pool.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Vulkanen Etna, Savoca
  Charmigt och bedårande. Lemon House passar dig som letar efter ett lyxigt, litet B&B omgiven av det vackra sicilianska landskapet men ändå med närhet till en by och havet.