Le Madonie Golf Club

Le Madonie Golf Club ligger mellan Palermo och Cefalù, närmare bestämt i utkanten av byn Campofelice di Roccella. Det finns en 18-hålsbana (par 72) med 5 konstgjorda sjöar, ett "hav" av bunkrar samt flera oliv, appelsin och citronträd som präglar banan. Den kuperade terrängen, vackra naturen och havsutsikten i horisonten gör banan till en fantastiskt krävande upplevelse.

Som uppvärmning finns den en drivningrange med 26 utslagsplatser varav 7 är övertäckta. Dessutom tillhörande putting och pitching greens för att öva närspel innan man slår ut på första hålet som är omgivet av appelsin träd och med vatten längs höger sida. Bakom träden på vänster sida ligger drivningrangen.

Det längsta hålet är sista, nr 18 med sina 535 meter som fulländar runden och ett välförtjänt 19:e hål väntar på terrassen med utsikt över banan.Golffakta
.
Antal par 3 hål 6
Antal par 4 hål 6
Antal par 5 hål 6
.
Längd gul tee 5.690 meter
Längd röd tee 4.978 meter
.
Max HCP - vardag Inget (kräver endast golfmedlemskap)
Max HCP - helg 36
.
  Vardag Helg / helgdagar
Green Fee 18 hål 75 € 75 €
Green Fee 9 hål 45 € 45 €
.
Dresscode Casual golfklädsel
.
Öppettider Hela året
Stängd veckodag ?? (-- till -- öppet alla veckans dagar)
.
Svårighetsgrad 4 golfbollar
.
Arkitekt Luigi Rota Caremoli
.
Hemsida www.lemadoniegolf.com
Turneringsprogram ej tillgänglig
Scorekort ej tillgänglig
HCP tabel ej tillgänglig
.

OBS! Då det ofta arrangeras turneringar både lördag och söndag hela året på de italienska golfbanorna kan det vara svårt att få tid. Det rekommenderas därför att man spelar på vardagar.