Flyg till Sicilien

Jag har här sammanställt information om flygförbindelser till Sicilien från flygplatser i Sverige samt Kastrups flygplats i Köpenhamn. När du reser med Escapeaway till Sicilien och andra resmål i Italien så kan du fritt välja avreseflygplats och reslängd, samt om du vill flyga direkt eller kanske spara lite pengar på flygbiljetten genom att mellanlanda på vägen. Du kan även välja att flyga ut med ett flygbolag och hem med ett annat för att få bästa möjliga förbindelse.

Du hittar samtliga flygbolag och aktuella flygtider samt priser i sökmotorn.

Direkt flyg till Sicilien

Det finns flera flygbolag som flyger direkt till Sicilien från Stockholm, medan du från andra flygplatser i Sverige är tvungen att göra en mellanlandning. Flyger du från Köpenhamn så hittar du även därifrån flygbolag som erbjuder direktflyg.

Flygplatser på Sicilien

Var uppmärksam på att det finns hela tre internationella flygplatser på Sicilien, och det är inte likgiltigt vilken flygplats du väljer att flyga till, för Sicilien är en stor ö. De tre flygplatserna hittar du i Palermo på nordkusten, Catania på östkusten och Trapani på norra västkusten.

Flygbolag

Här kan du läsa en kort beskrivning av de mest populära flygbolagen som flyger till Sicilien.

SAS

Norwegian

Ryanair

Air Berlin

Easyjet

Lufthansa

Veuling

Alitalia

 

Ytterligare information om flygbolag

Vill du ha mer information om de olika flygbolagen så klicka på ovanstående länk, där kan du läsa mer djupgående beskrivningar. Observera att all information om flygrutter etc. enbart är vägledande och vi hänvisar alltid till den aktuella information och fakta som du hittar i sökmotorn som uppdateras dagligen. Av samma skäl reserverar vi oss även för fel och ändringar i ovanstående information om flyg till Sicilien.