Fly & Drive semester på Sicilien

Sicilien är ett bra ställe att åka till på bilsemester. Ön har ett utmärkt vägnät, och med en bil är det lättare att ta sig runt och uppleva öns många spännande landskap och historiska sevärdheter från Palermo i norr till Syrakusa i öster. Book din Fly & Drive semester  på Sicilien med Escapeaway i dag!

Vi har handplockat och noga valt ut en rad fantastiska hotell på Sicilien och hos Escapeaway har du möjligheten att hyra bil när du bokar din resa. På det viset får du ett riktigt bra totalpris och allt pappersarbete är ordnat hemifrån så att du vid ankomsten till Sicilien direkt kan starta semestern - som dessutom är säkrad av resegaranti.

Offentlig transport på Sicilien fungerar lite sisådär, så om du gärna vill hinna med att se så mycket av ön som möjligt, är en hyrbil det bästa alternativet. Det ger en stor frihet att alltid kunna ta bilen för att åka iväg på utflykt - och ni kan bestämma när ni vill åka beroende på ert eget schema. Ni slipper passa tidtabeller, och förgäves vänta vid hållplatsen. En bilsemester är ett effektivt sätt att uppleva Sicilien på - och en biltur med familjen längs kusten om kvällen, är både vacker och trevlig.

Sicilien är stort nog för flera semestrar men ett "must-see" är naturligtvis vulkanen Etna som tornar upp sig över öns östra delar. Flyger du in till Catania så försök titta ut genom flygplansfönstret kort före landning för då kan du få se det imponerande berget i all sin prakt. Flyger du istället in till Trapani på den västra delen av Sicilien har du inte långt till charmiga storstadsupplevelser i Palermo precis som att du kan köra direkt till "hemliga" stränder i vackra bukter.

Boka en billig Fly & Drive semester på Sicilien med Escapeaway

Knappa in de resedatum du vill ha i sökmotorn här på sidan så hittar vi snabbt de bästa priserna på handplockade hotell med fina recensioner för din bilsemester på Sicilien. Skulle du vilja komplettera med flyg och hyrbil så kan du välja mellan avresa från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Vi söker efter de billigaste flygbiljetterna från alla flygbolag - även lågprisbolagen - och kombinerar dem med bra hyrbilar. På så sätt blir du säkrad av resegaranti och har allt ordnat redan hemifrån. Trevlig resa!

>> Se alla resor till Sicilien
>> Läs även om Agriturismo på Sicilien

 

Karta över Sicilien

Populära hotell på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
8,6
Mycket bra
697 omdömen
  • Närmaste flygplats: 99 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Carlentini
9,2
Fantastiskt
447 omdömen
  • Närmaste flygplats: 24 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Gioiosa Marea
9,2
Fantastiskt
414 omdömen
  • Närmaste flygplats: 186 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi