Familjesemester på Sicilien

Sicilien är en bra plats för en familjesemester, både för barnfamiljen med mindre eller större barn, och för hela familjen som är på familjesemester med deltagare från flera generationer, för det finns så mycket att göra. Läs mer om de olika handplockade hotellen och semesterbostäderna i nedanstående översik och beställ gärna ett skräddarsytt upplägg om ni t.ex. är många som reser tillsammans.

Läs mer om resor till Sicilien eller beställ ett kostnadsfritt skräddarsytt upplägg

 

Varför ska du resa till Sicilien med familjen?

Sicilien har allt: sol, strand, hav, kultur, historia, natur och möjligheter att akrivera sig. Du kan ta med hela familjen på en familjesemester på Sicilien, och alla kommer att kunna återvända med känslan att de har gjort precis det de ville på semestern.

Solälskarna och strandfolket kan koppla av på stranden eller vid poolen. När det blir för varmt, kan de flytta sig till skuggan under ett parasoll med en bok och en svalkande drink. De kultur- och historieintresserade kommer att upptäcka att det finns en massa spännande att se och uppleva på Sicilien som har en rik historia och en mångfaldig kultur. De naturintresserade kommer att hitta en massa platser som är värda att besöka, eller så nöjer de sig med att njuta av naturen där de är. För de som gärna vill vara aktiva på semestern, finns många möjligheter för att cykla, vandra eller spela golf till exempel. Eller varför inte åka iväg på en snorkel- och dyktur. När dagen har passerat, kan alla i familjen helt klart sääkert enas om att samlas om en god måltid mat.

Du kan läsa mycket mer om resor till Sicilien här på Escapeaway, eller om en av alla de andra spännande regionerna i Italien, som t.ex. Toscana eller Umbrien

>> Läs mer om familjesemester

Karta över Sicilien

Populära hotell på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
8,8
Mycket bra
987 omdömen
  • Närmaste flygplats: 99 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Giardini di Naxos
  • Närmaste flygplats: 61 km
  • Närmaste strand: ca. 10 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Syditalien, Sicilien, Campofelice di Roccella
8,9
Mycket bra
429 omdömen
  • Närmaste flygplats: 83 km
  • Närmaste strand: ca. 12 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)