Villor med plats för många 

Boka en stor villa med plats till över 20 personer

Att hålla en semester där du samlat hela din familj eller alla dina vänner är något i särklass. Men det kan ibland vara svårt att hitta ett stort, härligt hus som tar ända upp 20 personer. Här presenterar vi en förkortad lista av de möjligheter vi erbjuder i Italien.

I de mest turistpräglade område (t.ex. Gardasjön, Ligurien, den norra delen av Adriatiska kusten så är det stort sett omöjligt att driva verksamhet med självständiga villor då utvecklingen har gått i riktning mot mindre boendeformer som semestercenter och residens. Har du istället planer om att bo på landet - naturligtvis med en pool till förfogande - så är möjligheterna större, men vi kan också erbjuda boende vid kusten i de södra regionerna.

Den största fördelen vid att hyra en hel villa i förhållande till att boka ett visst antal lägenheter på ett större ställe är att du inte ska bekymra sig om hur mycket plats du tar upp vid poolen eller när du kan sitta och äta alla samlade.

Villa Le Ferrette i Toscana:

Stor självständig villa (max. 20 sovplatser) med luftkonditionering, pool och enastående köksfaciliteter som ligger i det centrala Toscana med kort avstånd till Pisa, Florens, Lucca och mycket mer. Utsikt finns det massor av, och Montecatini Terme med sina otaliga restauranger och inköpsmöjligheter är endast tre kilometer bort.

Det bör nämnas att hela villan är utrustad med luftkonditionering, två diskmaskiner, tvättmaskin, Sat-TV och att det finns ett badrum (några i korridoren) till varje sovrum. Kort sagt all den komfort du kan önska dig.

Villa Irene i Toscana:

Villan kan ta upp till 20 personer och ligger i vackra lantliga omgivningar 11 km från havet och 1 km från den lilla byn Pomaia. Villan har egen pool och tennisbana.

Vid entrén till villan finns det en restaurang som är mycket känd för deras kötträtter. På första våningen finns det matplats och vardagsrum. Du ska vara uppmärksam på att varken det ena eller det andra uppehållsrummet har plats för 20 personer samtidigt. Dock finns det mycket god plats utomhus för att njuta av det sköna klimat och den fina utsikten.

Villa A Chiaraluna i Umbrien:

Pittoresk villa på gränsen mellan Toscana och Umbrien med luftkonditionering,, 18 sovplatser och privata badrum till varje rum. Villan är omgiven av en stor trädgård med en 12 x 6 meter stor pool (120-140 cm djup) med tillhörande stor terrass med parasoller och solstolar.

Då man byggde gården var tanken att uthyra rummen separat som en B&B, vilket är anledningen till att alla rum har eget badrum. Det är också därför alla rum är utrustade med luftkonditionering vilket inte är normalt i denna typen av hus. Dessutom finns det trådlöst internet. Ifall du inte vill laga mat eller gå ut och äta är det också möjligt att hyra en kock som kommer till villan och står för matlagningen antingen med en fast meny eller efter era personliga önskemål.

Villa Giola i Toscana:

Villa Giola är i grunden inte en utan två byggnader. Den gamla villan, där ägaren bodde, och grannbyggnaden Casa del Fattore som il fattore, förvaltaren, bodde i tillsammans med sin familj.

Runt om de två byggnaderna ligger den stora trädgården med en pool på 14 x 7 meter (djup: 1,2 - 2,5 m) och en stor terrass med trädgårdspaviljong och grill. Villan är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, ugn, mikro och Sat-TV. Det finns plats för max 20 personer men det ska uppmärksammas att det är svårt för fler än 14-16 personer att äta vid husets största bord inomhus - det finns dock fler bord där du kan slå dig ner.

Villa Il Tinaio i Toscana:

Ett fint hus med upp till 22 bäddar,  och med trädgård där det växer gamla träd och cypresser och framför allt ett hus med mycket komfort. Här finns givetvis en privat pool med panoramautsikt över det vackra landskapet. Detta är en plats där du och de dina, familjen eller vänner, kan njuta av en äkta toskansk upplevelse.

Villan har ett allrum med öppen spis och ett välutrustat kök med bl.a diskmaskin, kyl/frys och ugn. Här finns terrass med trädgårdsmöbler. Grill och tvättmaskin finns. Alla fönster har myggnät.

>>> Sök också bland alla hotell i Italien här
>>> Boka en villa i Italien till färre personer