Semesterformer

På uppdrag från många av våra trofasta kunder finner du nu en ny ingångsvinkel till Escapeaways semesterbostäder som inte tar utgångspunkt i Italiens geografiska indelning av regioner utan den typ av semester som du önskar att hålla.

Det blir således enklare att guida sig runt på vår online-katalog och finna precis det som du förväntar av Italien. Tar du t.ex. till Italien för att ligga på stranden så välj sidan sol och strand ovan. På detta sätt slipper du bli presenterad för semesterhus och hotell som inte ligger vid sjöarna eller kusten. Reser du tillsammans med din familj och är på utkik efter en bostad i en charmig stad så kan du precisera din sökning genom att klicka på sidan det autentiska Italien.

Nya res-teman till din semester

På Escapeaway vill vi gärna ge dig den bästa rådgivningen till din semester i Italien och därför har vi skrivit om flera av de mest populära resformerna och valt ut några av våra favorithotell och semesterlägenheter.

Vi hoppas att du hittar inspiration till din kommande semester, och kom ihåg att du alltid är välkommen att kontakta oss för att får tips och råd om resor till Italien.

Hotell med utsikt

Tillhör du dem som värdesätter en vacker utsikt på din semester, är detta tema värt att kika närmre på, för här har vi samlat hotell och semesterbostäder som alla har det gemensamt att de bjuder på en vacker utsikt antingen till en sjö, havet eller ett vackert landskap.

>>> Läs mer om res-temat "Hotell med utsikt" här

Resor för vuxna - semester utan barn

På Escapeaway älskar vi barn, men alla kan ha ett behov av att bara få njuta av ensamheten utan barn, eller kanske är du bland alla de som inte har några barn att resa med. Oavsett orsaken, har vi i detta tema samlat en handfull hotell och semesterlägenheter som är speciellt passande till dig som vill hålla en semester utan barn, vi kallar det vuxensemester...

>>> Läs mer om res-temat "Resor för vuxna - semester utan barn" här

Lyxsemester i Italien

Vad som är lyx, finns det många skilda meningar om, men vi har i detta tema försökt ger er vår syn på lyx, och valt ut hotell och semesterbostäder där du får det lilla extra...

>>> Läs mer om res-temat "Lyxsemester i Italien" här

SPA och wellness-semester

Vem längtar inte efter att få skämma bort sig själv på sin resa i Italien? Är du också frestad, så läs mer om de olika hotellen och semesterbostäderna i vårt program, som erbjuder SPa och wellness...

>>> Läs mer om res-temat "SPA och wellness" här

Familjesemester - resor till Italien för både vuxna och barn

På Escapeaway är vi specialister på familjesemestrar, och varje år har vi glädjen att arrangera årets viktigaste semester för många svenska familjer. Du kan läsa mer om vilka typer av semesterbostäder som är speciellt passande till en semester för hela familjen, både barn och vuxna, genom att klicka på länken här nedan.

>>> Läs mer om res-temat "Familjesemester" här

Bilruntresor i Italien

Fler och fler väljer att uppleva Italien på en runtresa i en eller flera regioner med bil. På Escapeaway vill vi naturligtvis gärna hjälpa dig med att sätta ihop en runtresa så att du får uppleva mest möjligt och inte kör onödiga kilometrar i bilen.

>>> Lär mer om res-temat "Runtresor i bil" här

Generationsresor till Italien

De senare åren har det blivit ytterst populärt att resa flera generationer tillsammans och på Escapeaway har vi stor erfarenhet av att välja ut de semesterbostäder och hotell som sätter de perfekta ramarna för en semester för flera generationer.

>>> Läs mer om res-temat "Generationsresor" här