Semesterhus för hela familjen? Hyr en villa på Sardinien

Res till Sardinien och hyr en villa på plats för alla

Önskar du att ha en pool som är tillgänglig endast för dig och din familj? Vill du helst ha din egen trädgård där du inte behöver följa gemensamma regler vad gäller var man får lov att spela musik eller när man kan sitta och njuta av gott sällskap på terassen? Så hyr en villa på Sardinien med Escapeaway och få det som du vill ha det.

Om nyckelordet för semestern är självständighet och privatliv så rekommenderar vi dig att hyra en egen villa. Denna typ av semester passar om man vill samla hela familjen. Och om man reser i rätt antal personer motsvararande villans kapacitet blir inte priset per person särskilt mycket högre än det man betalar på de traditionella semesteranläggningarna men med fördelen att man är fri och självständig.

Hyr en villa i Sardinien

Långt ut i Medelhavet mellan Italien och Spanien, är den vackra och underbara ön Sardinien. Med några av Europas finaste, bredaste och längsta stränder, kuperad och stenig rika inre, och en publik på invånare som är lika skiftande som de är välkomna. Oavsett om du vill dyka i låga bevattnade laguner och utforska den spektakulära grottor - eller bara koppla av i sällskap med dem du kan njuta av.

På Escapeaway och vi hjälper dig att hitta rätt villa i Sardinien. Du kan använda sökfunktionen ovan, eller ring / skriva direkt till oss. Så hjälpa våra duktiga semester rådgivare dig din fråga. Alla villor är noga utvalda och inspekteras regelbundet av Escapeaway och våra partners.

>>> Se också övriga hotell på Sardinien här

>> Läs mer om villa

Karta över Sardinien