Resor till Sant’Antonio di Gallura

Liten ort med gröna omgivningar

Sant'Antonio di Gallura är ett trevligt litet samhälle som har ett lummigt läge strax intill Lago di Liscia och endast en halvtimme från Olbia. Till det kristallklara havet och omtyckta Porto Rotondo tar det ca en timme med bil. Detta är en ort som passar dig som vill se mer än bara kusten.

Den stillsamma staden är inte stor men har ett traditionellt litet centrum med stenhus och putsade fasader i olika färger. Trots att utbudet inte är så stort finns här bank, apotek, bar, restaurang och ett par matbutiker. Omgivningen är vacker med gröna mjuka kullar och det tar ca tio minuter att bila ner till sjön, Lago di Liscia.

Eftersom du befinner dig på öns norra del kan du med lätthet ta dig till bl.a kända Porto Cervo (ca 32 km bort) där du kan beundra alla lyxyachter som lägger till. Andra trevliga platser att besöka är Porto Rotondo och kusten vid Baja Sardinia. Upp till Santa Teresa in Gallura, varifrån du kan ta båten till Corsica tar det ca en timme med bil (50 km). Åker du västerut kommer du till Isola Rossa och pittoreska Castelsardo och inom ett par timmar når du även Alghero och Stintinos världskända stränder.Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Sant’Antonio di Gallura

Vad tycker gästerna om i Sant’Antonio di Gallura?

8,5
Samlade gästomdömen
Baserat på 11 recensioner