Resor till Santa Caterina di Pittinurri

En liten vacker bukt

Kuststaden Santa Caterina di Pittinurri ligger vid en liten bukt omgiven av imponerande kalkstensklippor, som reser sig upp ur det azurblå havet.

Solnedgången här på den västvända kusten är spektakulär. Det är dock framförallt den lilla stranden, som har gjort Santa Caterina di Pittinurri till ett favoritresmål hos många. På 1980-talet utvecklade staden sig till ett populärt semesterställe med en del nybyggnation som följd, men sedan dess har det mest stått still.

De senare åren, har turisterna dock börjat komma tillbaka, och området har väckts till liv igen med bland annat ett renoverat, centralt beläget fritidscenter. Staden, som ligger norr om Oristanobukten, cirka 13 km sydväst om Cuglieri, framstår därför återigen som ett attraktivt resmål på Sardinien.

Karta över Santa Caterina di Pittinurri

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller på Sardinien.Handplockade hotell, semesterlägenheter och villor

Ska du spendera semestern på västra delen av Sardinien, är Santa Caterian di Pittinurri en bra bas. Utöver kuststadens vackra läge, kan du njuta av en bra, central placering i förhållande till många av öns intressanta kultur- och naturupplevelser.

På Escapeaway vet vi hur avgörande det är, att man känner sig som hemma i sin semesterbostad för att resan ska blir en stor succé. Därför har vi, med skandinaviska ögon, noga valt ut de mest attraktiva hotellen, semesterlägenheterna och villorna i Santa Caterina di Pittinurri. Du hittar alla dessa i sökmotorn överst här på sidan.

Resor med flyg, hotell och bilhyra eller transfer

På Escapeaway kan du också välja att köpa en paketresa till Santa Caterian di Pittinurri, eller till ett av alla andra resmål vi erbjuder på Sardinien. Bokar du en resa med flyg, hotell och eventuell bilhyra eller transfer, är det en paketresa, och du täcks automatiskt av paketreselagen och självklart också av resegaranti. Resor till Sardinien blir snabbt utsålda under sommarsemestern då det endast finns ett begränsat antal flygrutter, så vi rekommenderar att du bokar din flygresa i god tid.

>>> Resor till Sardinien beställer du här

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Santa Caterina di Pittinurri