Resor till San Giovanni Sinis

Semester på den vackra Sinis-halvön

San Giovanni Sinis är en liten landsort som är uppkallad efter stadens kyrka. Stadens strand är nästan 4 km lång.

San Giovanni Sinis ligger vid vägen som leder ut på halvön till ruinerna av Tharros - ett av de mest fascinerande spåren efter feniciernas tid på Sardinien. Fortsätter du ännu längre söderut, kommer du så småning om fram till den vackra udden Capo San Marco.

Idag är det - utöver de intressanta arkeologiska sevärdheterna vid Tharros - framförallt de vackra stränderna som lockar semesterresenärer till San Giovanni Sinis. Här på Sinis-halvön kan du njuta av fantastiska stränder i lugna bukter med kristallklart vatten, som ger goda möjligheter för snorkling. I den lilla landsorten finns, uöver hotell, en bar och några restauranger, men trots turismens intåg, är det nästan som att tiden stått still i staden, och du kan fortfarande se några av de små, traditionella fiskehusen. Den lilla kyrkan från mittenav det sjätte århundradet vittnar om stadens ålder.

Kort over San Giovanni Sinis på Sardinien

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området. Boka en semesterbostad eller hotell i San Giovanni Sinis

Väljer du att spendera semestern i San Giovanni Sinis, har du goda möjligheter för att kombinera en badsemester med upplevelserika utflykter till alla de sevärdheter som ligger längs Sardiniens västra kust. I sökmotorn här hos Escapeaway Resor hittar du ett stort urval av handplockade hotell, semesterlägenheter och villor på Sardinien, som vi bland annat har valt ut på grund av deras läge, vilket säkrar dig en minnesvärd semester.

Om du vill söka efter en semesterbostad eller hotell i San Giovanni Sinis, behöver du endast ange ankomst- och avresedatum i sökmotorn överst på sidan, för att få en översikt över ledig inkvartering i och omkring den lilla staden. 

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Andra länkar

Hotell i San Giovanni Sinis