Resor till Porto San Paolo

Idylliskt fiskeläge

Vackert område, cirka 15 km sydväst om Olbia, med många små stränder åtskilda av röda granitklippor. Sträckan är en del av ett stort havsreservat.

Staden är en tillfällig samling av vanliga hus, något som är typiskt för de italienska kuststäderna. Under de populära sommarmånaderna flerdubblas stadens befolkning, vilket vittnar om områdets charm. Inte minst det vackra stränderna, med deras kristallklara vatten har en stor dragningskraft. Inlandet bjuder också in - till vandringsturer och cykelturer.

Det finns flera restauranger som ligger vid stranden, varifrån du har en enastående utsikt över ön Tavolara. De mest basala inköpsmöjligheterna finns i staden, men för större inköp rekommenderas en körtur till San Teodoro eller Olbia. Bil är nödvändigt.

Karta över Porto San Paolo på Sardinien

Klicka på kartan här nedan för att få en snabb överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller på denna del av Sardinien.Hotell, semesterlägenhet eller villa i Porto San Paolo

Letar du efter en avslappnad destination, precis vid havet? Då är Porto San Paolo ett bra val. Här har du goda möjligheter för att kombinera en strandsemester med kulturella upplevelser på den norra delen av Sardinien. Vi har valt ut, vad vi tycker är, de bästa semesterbostäderna i området, och dessa finner du genom att söka i vår sökmotor här ovan. Du hittar ett stort urval, oavsett om du vill bo på hotell, i en semesterbostad eller i en villa.

Skriv in dina valda semesterdatum, och du får en översikt över alla inkvarteringsmöjligheter i och runt staden. Du kan eventuellt också nyttja filterfunktionen för att ange mer precisa önskemål om bostad, läge och faciliteter. Här du behov av mer hjälp, är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till med tips och råd, samt att sätta ihop den perfekta semestern på Sardinien.

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Porto San Paolo