Resor till Golfo di Cugnana

Badsemester på norra Sardinien

Det här området är känt för sitt inbjudande hav och sina härliga sandstränder. Längtar du till en avslappnande semester vid havet, är Golfo di Cugnana ett bra val.

Golfo di Cugnana är också en bra utgångspunkt för att utforska resten av Costa Smeralda, och norra Sardinien, som är lite av ett paradis om man tycker om långa stunder vid havet. Här kan du enkelt spendera hela semester på att slappna av vid det turkosblå havet, som under ytan gömmer på en värld av färger, fiskar och koraller. På land finns också goda möjligheter för nya spännande upplevelser på semestern, oavsett om du tycker om natur eller kultur.

Karta över Golfo di Cugnana

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över Golfo di Cugnana, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller på denna del av Sardinien.

I själva Golfo di Cugnano finns inte något utbud av restauranger och inköpsmöjliheter, men du befinner dig inte långt från t.ex. Porto Rotondo, där utbudet är utmärkt.Hotell, semesterlägenheter och villor i Golfo di Cugnana

I vår sökmotor här oven kan du snabbt få en överblick över tillgängliga semesterbostäder i och omkring Golfo di Cugnana. Vårt urval av handplockade hotell, semesterlägenheter och villor i Golfo di Cugnana, samt på resten av Sardinien, är stort och varierat. Har du redan en klar idé om vilken typ av bostad du söker, kan du med fördel använda filterfunktionen i sökmotorn. Här kan du t.ex. ange önskemål om läge och faciliteter osv.

>>> Sök priser på hotell på Sardinien

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Golfo di Cugnana