Resor till Baia Sardinia

Strand, hav och natur i skön blandning

Baia Sardinia ligger norr om Olbia i ett område rikt med små vackra vikar, sandstränder och ett kristallklart vatten. Detta är rena paradiset för sol- och badtörstande gäster som längtar efter en avkopplande semester med lata dagar och god mat.

Eftersom Baia Sardinia ligger vid en vacker liten bukt passar denna plats dig som vill snorkla, dyka eller bara ligga och lapa sol. Världskända Porto Cervo, med sina dyrgripar, ligger ca 7 km bort och du har öns vackra skärgård strax utanför knuten. Ett härligt område helt enkelt.

För en stillsam och skön semester


Låga byggnader som smälter bra in i landskapet är karakteristiskt för detta område, vilket innebär att restaurangerna oftast ligger utspridda på ett större område och att det inte finns något direkt centrum. Precis så är det i Baia Sardinia, vilket innebär att du här kan tillbringa en avkopplande vistelse, borta från stim och stoj. I området finns det både restauranger och barer, varav de flesta är koncentrerade runt det lilla torget Piazzetta della Fontana och nere vid stranden.

Utforska gärna dina omgivningar

De flesta som åker till Sardinien längtar efter sköna sol- och badstunder. I området runt Baia Sardinia kan du välja mellan sand- och klippstrand och havet är kristallklart, en fröjd både för ögat som själen. Du har från Baia Sardinia ett bra utgångsläge till att utforska den vackra ön och skärgården. Den närmsta hamnen är Poltu Quatu, men du har även nära till hamnen i Porto Cervo och Cannigione. Längtar du efter en endagstur till grannön Corsica kan du bege dig till Santa Teresa in Gallura, som ligger ca 50 km bort. Dessutom är Santa Teresa in Gallura en trevlig stad med lite butiker och fin utsikt uppe på en höjd. Och är du riktigt shoppingsugen kan du köra söderut i ca 40 min (33 km) till Olbia, där du hittar allt mellan himmel och jord.

 

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Baia Sardinia

Populära hotell i Baia Sardinia

Italien, Syditalien, Sardinien, Baia Sardinia
9,2
Fantastiskt
126 omdömen
  • Närmaste flygplats: 35 km
  • Närmaste strand: ca. 700 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Syditalien, Sardinien, Baia Sardinia
8,6
Mycket bra
219 omdömen
  • Närmaste flygplats: 38 km
  • Närmaste strand: ca. 60 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Syditalien, Sardinien, Baia Sardinia
9,1
Fantastiskt
162 omdömen
  • Närmaste flygplats: 37 km
  • Närmaste strand: ca. 50 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)

Vad tycker gästerna om i Baia Sardinia?

9,0
Samlade gästomdömen
Baserat på 8 recensioner