Romantisk semester i Italien

Kan du föreställa dig någon mer romantisk plats i hela världen att spendera en semester på än Italien? Nej, vi trodde inte det! Italien är så romantiskt att Shakespeare valde att låta sina teaterstycken utspela sig här. Tänk bara på mästerverket Romeo och Julia. Boka en romantisk semester i Italien med Escapeaway idag!

Idag valfärdar förälskade par till Julias balkong i Verona. Eller till gondolerna i Venedig. Många saker bidrar till den romantiska stämningen i Italen. Självklart också alla de gamla, välbevarade byggnaderna, som ger känslan av hstoriens vingeslag. Lägg därtill den otroligt vackra naturen och den fantastiskt goda maten - och för att inte tala om vinet som håller välrdsklass. Även italienarnas välutvecklade känsla för det estetiska har stor betydelse.

Våra hideaways ligger alltid i vackra, romantiska omgivningar, där ni har lugn och ro att njuta av varandras sällskap, och vi kan med gott samvete rekommendera en romantisk semester i Italien. Det är svårt att föreställa sig en bättre plats att spendera semestern i tvåsamhet.

>> Hit kan du resa i Italien med Escapeaway

Låt kärleken frodas på en romantisk semester i Italien

Här har vi noga valt ut de mest charmerande resmål och de hotell, pensionat och bed and breakfast som håller bäst standard - både när det gäller logi och service.

Åk på romantisk semester till en vacker liten fiskeby med smala gator och sneda hus eller vad sägs om en tur ut på landet där du bor bland åkrar och bönder och kan inandas den äkta italienska charmen? Ett bord för två, en rutig duk och en flaska iskall Spumante. Här kan du låta kärleken utvecklas i lugn och ro utan några störande element. Kom ihåg att stänga av mobiltelefonen!

Ferie con amore

Flera av Italiens underbara städer - såväl stora som små - ligger i topp på listan över resmål för par. En romantisk semester i Italien är något alldeles speciellt eftersom italienarna är ett passionerat folk som visar sin kärlek öppet och ärligt. På de små piazzorna sitter man nära varandra under trottoarserveringarnas baldakiner medan man avnjuter en bit bröd med olivolja medan livet passerar förbi på gatan.

Escapeaways specialitet

Hos Escapeaway har vi full kontroll på resor till Italien. Vi har förmedlat semesterbostäder i Italien i över 15 år och har en ingående kunskap om de ställen vi skickar våra gäster till. Bland våra 1400 semesterlägenheter, hotell och semesterhus har vi noga valt ut en rad helt speciella gömställen som är perfekta för er som vill resa bort för att njuta av varandra.

Använd sökmotorn högst upp på sidan - vi har redan lagt in ett litet filter så att du bara ser det bästa av det bästa. Ring, mejla eller chatta om du behöver veta mer så hjälper vi dig att sätta samman helt rätt upplevelse åt er.

>> Se även utvalda hotell under "Perfekt för vuxna"
>> Se en rad charmiga och romantiska hotell

Karta över Italien

Populära hotell i Italien

Italien, Toscana, Fabbrica
  • Närmaste flygplats: 50 km
  • Avstånd till centrum: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
9,8
Fantastiskt
146 omdömen
  • Närmaste flygplats: 68 km
  • Närmaste strand: ca. 1.8 km
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Norra Italien, Ligurien, Moneglia
8,7
Mycket bra
1006 omdömen
  • Närmaste flygplats: 66 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang