Villa i Piemonte

Piemonte är inte det självklara valet om man önskar boka en privat villa tillsammans med familj eller vänner. För ett större urval av villor bör man söka sig ner till sydligare regioner som Toscana som är nummer ett när det gäller urval av privata villor.

Piemonte är inte det självklara valet om man önskar boka en privat villa tillsammans med familj eller vänner.

Man kan alltid boka sig in på ett mindre ställe genom att boka samtliga rum eller semesterlägenheter på aktuellt ställe. Exempelvis finns det på Villa Incanto plats för 12 personer, på Villa Bricco dei Cogni kan man bo upp till 14 personer och på mindre gårdar som Agriturismo Bevione och Agriturismo L'Isorella finns det ännu fler sovplatser till förfogande samt tillhörande pool.

För ett stort urval av villor bör man dock välja det centrala Italien, där speciellt Toscana och Umbrien inbjuder till en sjävständig vistelse i privat villa. Från dessa regioner finns det fina möjligheter att besöka de många städer och vindistrikt som kännetecknar centrala Italien och njuta av sin semester i en miljö som lovar 100 % privatliv.>> Läs mer om villa

Karta över Piemonte