Nya hotell i Piemonte

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter i Piemonte. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Villafranca d'Asti
  9,6
  Fantastiskt
  183 omdömen
  Bo omgiven av vackra grönklädda kullar i Piemonte, endast 50 minuter från Turin och vinregionen Langhe. Här kan du bada i en pool på sommaren och det finns också ett litet SPA där du kan koppla av.
 • Gästrecensioner 9,8
  Italien, Norra Italien, Piemonte, Neive
  9,7
  Fantastiskt
  244 omdömen
  Ett familjärt och välkomnande litet B&B som ligger omgivet av vackra vinlandskap och vinbyar i Langhe i Piemonte. Här tar värdarna väl hand om dig och du kan koppla av vid poolen de dagar du inte vill åka iväg på utflykt.
 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Monforte d'Alba
  9,1
  Fantastiskt
  118 omdömen
  Réva Resort & Spa ligger med utsikt över vinrankorna i Piemonte. Här erbjuder man både rum och en lägenhet där den senare ger möjligheten för självhushåll. På resorten finns en wellness-avdelning, utomhuspool och restaurangen.
 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Alba
  9,2
  Fantastiskt
  1539 omdömen
  Hotel Calissano ligger i Alba, strax utanför den historiska stadskärnan, på promenadavstånd till flera vackra byggnader och sevärdheter. Här bor du på en bra utgångspunkt om du vill besöka allt Piemonte har att erbjuda.
 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Monforte d'Alba
  Tenuta Bussia Wine & Relais Spa ligger i hjärtat av vinregionen Langhe. På hotellet kan du koppla av vid poolen eller skämma bort dig själv i hälsoavdelningen med bastu och jacuzzi. Här producerar man också egna viner.
 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Montà
  8,9
  Mycket bra
  137 omdömen
  På Casa Americani har du ett bra utgångsläge för utflykter i Piemonte där du kan besöka pittoreska byar, vingårdar och den större staden Turin. På hotellet erbjuder man sex rum och har även en restaurang som serverar frukost och middag.