Nya hotell i Piemonte

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter i Piemonte. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Gästrecensioner 7,9
  Italien, Norra Italien, Piemonte, Canale d'Alba
  Vingård endast 2 km från närmaste stad med både en välsmakande restaurang, pool och inte minst vinproduktion. Dessutom bor du i ett enastående vinlandskap som kommer få dig att tappa andan.
 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Turin
  Best Western Hotel Genio har ett perfekt läge i förhållande till dem viktigaste sevärdheterna och den historiska stadskärnan i Turin. Det är ett bekvämt hotell för turister och affärsresenärer.
 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Monforte d'Alba
  Fint placerad uppe på en kulle och med utsikt över Langhes vackra vinlandskap hittar vi denna trevliga lilla stad, Monforte d'Alba. Väljer du detta boende har du promenadavstånd till stadens utbud.
 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Stresa
  Drömmer du om en minnesvärd vistelse vid Maggioresjön, där hotellet gärna får sticka ut från mängden? På Hotel La Palma bor du helt ut till sjön och sjöstranden med gångavstånd till Stresas mysiga centrum. Takterrassen med infinitypool och panoramautsikt ... ger extra krydda till din vistelse. Läs mer
 • Gästrecensioner 9,7
  Italien, Norra Italien, Piemonte, La Morra
  Vin, värme och värdskap. Här bor du med fin utsikt över dalen och de intilliggande vinmarkerna.
 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Pollenzo
  Slow food är ett begrepp som blir allt mer populärt och detta hotell föddes faktiskt från denna idee. Förutom god mat blir du påmind om historiska vingslag och kan njuta av vackra stengolv och valv.