Nya hotell i Piemonte

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter i Piemonte. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Gästrecensioner 8,7
  Italien, Norra Italien, Piemonte, Santa Vittoria d'Alba
  8,9
  Mycket bra
  523 omdömen
  Bo på detta tvättäkta slott i ståtliga miljöer med en perfekt utgångspunkt för spännande utflykter i Piemonte. Poolen om dagen och restaurangen om kvällen gör att du får svårt att åka härifrån.
 • Gästrecensioner 8,9
  Italien, Norra Italien, Piemonte, Acqui Terme
  9,0
  Fantastiskt
  138 omdömen
  Cascina Marcantonio ligger bland kullarna i Piemonte och bjuder på en vacker panoramautsikt över vingårdarna. Här bor du i en liten oas på landet, endast en 10-minuters bilfärd från populära Acqui Terme.
 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Alfiano Natta
  9,4
  Fantastiskt
  62 omdömen
  Njut av de vackra landskapen i Piemonte från detta familjära B&B som ligger i vinområdet Monferrato. På Casale Osvalda erbjuder man 4 rum och en pool i trädgården. varje morgon serveras en frukost med lokala produkter.
 • Gästrecensioner 9,2
  Italien, Norra Italien, Piemonte, Farigliano
  9,9
  Fantastiskt
  63 omdömen
  Relais Poderi Luigi Einaudi är en av de mest uppskattade vingårdarna i området, speciellt känd för sitt typiska D.O.C vin il Dolcetto.
 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Gabiano
  9,3
  Fantastiskt
  275 omdömen
  Bo omgiven av ståtliga miljöer vid slottet Castello Di Gabiano i Piemonte. Här erbjuder man semesterlägenheter i slottets trädgård och du har dessutom tillgång till en pool. I närheten finns gott om utflyktsmål och trevliga restauranger att köra till.
 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Stresa
  9,0
  Fantastiskt
  2903 omdömen
  Hotel Regina Palace som ligger vid sjön och endast ett par hundra meter från den omtyckta lilla staden Stresa. De vackra omgivningarna, både inne som ute, och den sköna atmosfären gör att du aldrig kommer vilja åka hem.