Lyxsemester i Piemonte

Att äta god mat är lyx i sig. När maten går från att vara god till inget mindre än fantastisk, stiger lyxbarometern till taket, och nu vet du vad du har att vänta dig på en lyxsemester i det italienska landskapet.

Åk på en lyxsemester till Piemonte och skäm bort alla sinnen med allt från utsökta viner och läckra italienska rätter, till vackra landskap och små charmiga landsorter. Piemonte ligger i norra Italien, i lä från Alperna och det står aromatiska tryfflar, samt några av de bästa vinerna i världen på menyn. Och så är det dessutom den region i Italien, som har den största koncentrationen av välrenommerade Michelin-restauranger.

På en av våra lyxsemestrar till Piemonte kan du bland annat åka iväg på tryffeljakt och Barolo-provsmakning. Du kan uppleva vackra, historiska platser och medeltida städer, och du kan besöka olivlundar och vingårdar. Möjligheterna är många. Du kan också välja att slappna av och njuta i solen vid hotellets pool. Du bestämmer själv tempot och innehållet på Escapeaway lyxsemester, där exklusivitet är ett av nyckelorden. Se vårt urval av lyxresor till Piemonte, som kan matcha dina önskemål och behov.

Du kan också få ett skräddarsytt upplägg på en lyxsemester till ett av våra exklusiva hideaways i Piemonte, som är noga utvalt efter vår standard och höga kriterier.

Med Escapeaway hittar du lyxresor till Piemonte från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Vi söker bland alla reguljärflyg - även lågprisbolag - för att säkra dig den bästa flexibiliteten och ett attraktivt pris. Våra hotell är alltid handplockade hotell, där vi har gjort oss till för att hitta de "gömställen" som ger dig en upplevelse lite utöver det valiga. Ett hotell är inte bara ett hotell hos Escapeaway, utan noga utvalt och alltid till konkurrenskraftiga priser.

>> Se också lyxhotell i Italien
>> Läs också om lyxsemester i Ligurien

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Piemonte