Resor till Cartosio

Fridfullt och naturskönt

Trots att det inte finns så mycket finkultur att se, så är naturen här i dalen Valle d'Erro vacker, stämningen charmig och luften frisk.

Det skulle vara fel att säga, att Cartosio tillhör Italiens mest spännande och pulserande center. En stilla liten by, med 800 invånare och endast lite av det som lockar turister, skulle vara en mer passande beskrivning. Men då ska vi inte glömma det intressanta fästnings- och boningstornet från Medeltiden, eller den lilla fina kyrkan Sant'Andrea från sen barocktid.

Det ligger också många bra och billiga restauranger i närheten av staden - och visst är en av de viktigaste orsakerna med att besöka Piemonte att äta och dricka gott?

Karta över Cartosio

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över byn, samt för att se vilka semesterbostäder, hotell och lägenheter vi tillhandahåller i denna del av Italien.

Semesterbostad eller hotell i Cartosio

Cartosio är litet, och okänt för de flesta turister, men det är just det som gör staden till ett intressant resmål för dig som vill uppleva det äkta Italien. Precis i små städer som denna, har vi på Escapeaway lång erfarenhet med att hitta de bästa semesterbostäderna och hotellen. Oavsett om du är på jakt efter en semesterlägenhet eller ett litet, mysigt Bed & Breakfast i Piemonte, kan du använda sökmotorn här på sidan för att finna rätt.

Hittar du inget i staden, som du tycker passar, är du välkommen att kontakta oss. Men vår lokalkännedom kan vi helt säkert hjälpa dig att hitta rätt semesterbostad i regionen.

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida hittar du här

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Cartosio